ojla Wega in ostali moji pomočniki
Hvala Wega, evo mene jaz sem že na”Volji”. Je uspelo, ampak tole gre pa počasi, mislim sprehod po internetu, a nič hudega vmes še kaj v kuhinji poštimam, medtem ko čakam da se določene strani odprejo.
Lepa hvala za vso pomoč še enkrat.
M.P.
Me veseli, da ti je uspelo. Seveda pa sedaj vendarle pazi da ne boš
a) zasmodila kosila, ko boš surfala
b) pozabila izklopiti povezave ko boš med kuhanjem opazila, da moraš še v trgovino:))
hja, pri hitrosti se pa ne da storiti prav ogromno: vse je večinoma odvisno od modema, pa od kvalitete telefonske linije (tudi dotrajana napeljava recimo), pravijo, da tudi ni dobro imeti predolgega, eeee, predolgo žico…
takole na hitrico lahko dam samo en nasvet, ki v resnici deluje (vse ostalo, od raznoraznih “pospeševalnih” programov bolj malo zaleže, razen mogoče pri downloadanju): če ravno ne obiskuješ zgolj strani samih slik lahko poskusišizklopiti prikazovanje slikpri nalaganju strani. Le te namreč požrejo največ časa in kilobajtov.Stran se ti bo odprla takšna kot je, samo kjer bi morala biti slika bo samo okvirček. Če si boš želela sliko ogledati klikneš na okvirček in že se naloži.
Slike izklopiš tako, da izbereš (v IE eksplorerju) Orodja/Tools > Internetne možnosti/internet options, izbereš zavihek Dodatno/advanced in poiščeš na seznamu 8boljproti koncu) Prikaži slike/show pictures. Če tam odstraniš kljukico se slike ne bodo več samodejno nalagale.
Forum je zaprt za komentiranje.