need for speed.bin
Lep pozdrav!
Z interneta sem si snel NFS 6, moti me pa to, ker ima koncnico BIN. Kako stvar usposobim, zazenem, da bo delovala? Samo prosim ne mi rect, da sem se nategnil, saj je zadevscina vecja od 700 mb.
Aja, se to, snel sem si igro s pomocjo KazaaLite programa, marsikje sem pa bral, da igre, dol potegnjene s pomocjo taksnih in njemu podobnih programov, nekako ne delujejo najbolje oz. sploh ne delujejo, ker menda ne vsebujejo vsega, kar bi morale. Je to res? Pri downloadanju sem bil sicer pozoren na to, da je velikost datoteke cim vecja, zato 700 mb, ceprav je bila ista igra na voljo ze za 200 mb pa tudi manj in vec.
Mogoce bo bolje, ce napisem popolno ime datoteke:
Need for speed hot pursiut 2.DEVIANCE.ShareReactor.bin
Kaj torej storiti?
Hvala za pomoc!
Zdravo!
Tale .BIN je image CD-ja. Zadevo zapeči na CD in uživaj :-))
LP…
Lazso, hvala!
Kar pa pomeni, da ce nimam pekaca, ne morem narediti pravzaprav nic?……..ker ga namrec nimam. 🙂
Hvala!
>Kar pa pomeni, da ce nimam pekaca, ne morem narediti pravzaprav nic?……..ker ga namrec nimam. 🙂
Probaj na netu poiskati daemon tools ali nekaj takega. S tem programom namreč lahko “zmountaš” image cd-ja, da se ti pojavi kot dodaten CD-ROM. Nisem še sicer uspel preizkusiti, ampak bojda deluje.
LP…
Ne pomeni čisto tega, še je upanje zate 🙂
Če prav so to že precej nelegalne vode, pač imaš kar imaš.
Zdaj si poberi dol še Iso Buster ali Iso Unpacker in iz bina razpakiraj podatke, samo dvomim, da ti bo igra delovala brez cdja(za kar se tud da najti zdravilo)
P.S. : Verjetno bi blo bolje, da bi si dol potegnil tisto 200Mb verzijo
Hvala obema!
Forum je zaprt za komentiranje.