Najdi forum

telemach…siol?

kaj se bolj splaca,iti na telemach ali siol?sedaj sem domov dobila neko ponudbo od telemach-a…p ase nic ne spoznam na to,mi lahko kdo napise kaj vec o tem?

Lp!

Hmmmm, glede tega je bilo že kar nekaj besed prelitih na temle forumu, zato je to čisto moja ocena, drugi bojo verjetno svetovali kako drugače.

Telemach ponuja neomejen dostop do interneta preko svojega kabelskega omrežja, SIOL pa preko obstoječega telefonskega omrežja.

Če gledaš iz strani čim manjših začetnih stroškov in doma še nimaš ISDNja, potem se boš verjetno odločila za kabelski telemachov internet.

Če ISDN že imaš, ali če ti tistih 25 prešernov dodatnih stroškov za nakup ISDN linije, ki je po siolovo nujna(čeprav ni) za to, da si ponosen lastnik ADSLja, ne predstavlja kakih resnejših problemov, potem bi se jaz na tvojem mestu odločil za to varjanto, predvsem zaradi trenutne večje stabilnosti pri hitrosti.

Najbolje pa da si še malo pogledaš, kaj imata za povedat Siol in Telemach , pa malo pogledaš kakšne pakete imata in si izbereš sebi najprimernejšega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close