Tiskanje
Imam en problem s tiskanjem. Ko hočem čisto navaden dopis stiskati na tiskalnik Epson LQ 570+ ( ki je ponavadi hiter kot strela), tiska en list po 5 minut. Vsako vrsto obrede po 5 do 6 krat, kot bi pisal bold. Dokument pa ima čisto navadno pisavo Times New Roman in čisto nič ni bold. Sem že označila, da naj tiska kot osnutek, pa nič ne pomaga. Razen, če bi mogla računalnik še enkrat zagnat. Mi lahko kdo pomaga, ker mi je za znoret, ko tiska par vrstic celo večnost.
Hvala!
Če dopis ni v barvah mu nastavi da tiska brezbarvno. Ampak je vseeno čudno: preveri gonilnike, če ga kaj ne gonijo?
Sorry ampak tolk se pa ne razumem na to. Kje naj to pogledam?
Hvala.
Si mogoče premaknila tisto modro ročko na levi strani tiskalnika? Ali pa nastavitve zamenjala, npr. imaš zdaj pri grafiki nastavljeno 360 x 360 namesto 180 x 180?
Ali pa moraš enostavno resetirat računalnik. Upam, da si do zdaj rešila problem.
Problema nisem še rešila. Pri grafiki me ne pusti popravljat (če govorimo o nastavitvah tiskalnika). A bi mogla to kje drugje pogledat?
Res najlepša hvala!
Sama sicer nisem strokovnjak, lahko pa popravim takole:
(upam, da imaš english verzijo)
Start – Settings – Printers
označiš printer, klikneš z desno in izbereš Printing Preferences. Spodaj desno klikneš na Advanced in nato klikneš na (Graphic) Print quality oz. številke (najbrž imaš 360 x 360).
Edino to mi zdajle pade na pamet.
Imam XP, se ne znajdem, žal. Hvala, vseeno.
Saj je isto: Start – tiskalniki in faksi – lastnosti tiskalinika.
To itak. Kje pa so te grafične nastavitve???
Forum je zaprt za komentiranje.