Najdi forum

Kabelski internet

Pozdarvljeni.

Zadnjih nekaj dni me mučijo problemi s povezavo na net. Sem na MB cctv kks. online.V uporabo so mi dali modemThomson-usb. Problem je pa v tem, da me velikokrat vrže dol. Potem resetiram računalnik in je zopet nekaj časa vse o.k. Pa nekaj časa špila in zopet ponovno. Včasih še moram modem potegniti iz el.omrežja. In to se mi dogaja, ko sem zamenjal računalnik, oziroma sem dva povezal v mrežo-cross link kabl. To me spravlja ob živce. Sem pa slišal, da na kks tudi druge meče dol. Toda jaz bolj sumim na svoj server-računalnik kot na povezavo. Danes imam rekord-dol me ni vrglo že kako dobro uro.

Res bom hvaležen vsakega nasveta. Sicer pa nisem neki stručko na tem področju.

Hvala

Meni dela brezhibno.Najbrž bo pri tebi kaj narobe.

Matjaž,

preveri prisotnost spywarea v svojem racunalniku. Spyware zna povzrocati tovrstne tezave.

lp,

Robi

Dobil sem informacije, da ti modemi Thompson to radi počnejo, če so priključeni preko USB priljučka. Svetujejo mi, naj se raje povežem preko mrežne karte.
Poznate te zadeve??

Pa še nekaj slišal sem, da bodo izpadi zaradi preobremenjenosti sistema vedno pogostejši. In tam kjer je dim…

meni so,imam modem Thomson,kabelski internet….svetovali,da modem večkrat resetiram(izklop elektrike) in seveda reset računalnika.

Imam težave,podobne Matjaževim.Največkrat bi z veseljem treščila ob tla tako modem kot računalnik pa….hmmmmmm,kaj pa potem?:)
A,da se obetajo še slabši časi???????

Hallo!!!

Rešitev je preprosta. Sem jo iskal in jo našel. Barabe iz kksonline izberejo za njih lažjo in cenejšo možnost.Priklopijo te preko usb priključka. Modem ima obe možnosti. USB in mrežno karto. Veliko bolj stabilno deluje preko mrežne karte. Tako profitirajo mrežno karto pa še škatel-računalnikov jim ni potrebno odpirati. Meni sedaj deluje zadeva 100% stabilno.

Matjaž,

hvala.Takoj jutri pokličem na kabelsko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close