Microsoft Outlook
Stare verzije Microsoftovega Outlook-a so znale same poiskat mape s pošto od Outlook Express-a in zadeva je delovala brezhibno. Novi XP Office in njegov Outlook pa nekako tega ne zna. Tudi z samim uvozom fajlov in adresarja še zadeva ni popolna. Pošta manjka oz. se izgubi ali kakorkoli. V glavnem ni kompletnega uvoza in tudi same nastavitve poti za mape s pošto ne najdem. Pošto imam seveda posebaj nastavljeno v svojem direktoriju in ne privzeto po instalaciji. Ima kdo kakšno idejo ali prakso s tem ?
Outlook ni najbolj primeren za pošto. Priporočam OutlookExpress. Seveda so tudi tukaj lahko težave s prenosi podatkov med posameznimi verzijami. Že druga jezikovna varianta lahko naredi nekaj sivih las.
Ja saj sam OutlookExpress uporabljam že od nekdaj, sedaj pa sem mislil prešaltat malo na Outlook – tega pa uporabljam v službi pa sem hotel zadeve poenotit.
Torej bo ostalo kot je.
Hvala in lp.
Outlook je po svoje kar uporaben kot planer, pa tudi za to obstajajo boljša orodja.
Zlasti na omrežjih dobro obnese.
Tudi jaz imam podoben problem.
Rad bi vse datoteke in adresar iz OutlookExpresa (Office 97) prenesel iz svojega diska v OutlookExpress (Office 2000), pa ne vem kako.
A mi lahko kdo prosim po korakih razložite, kako naj to storim.
Tenx
Bobi
Že res, vendar je cela firma na njem, pa tudi dosti prebiram zadnje čase službeno pošto od doma preko OWA. In tako sem hotel stvari poenotit, sedaj pa vidim da ne bo šlo kar tako, čeprav še ne mislim kar takoj obupat.
Pravilno, ne vrzi še puške v koruzo. Vprašaj še Klemenaxx :))) Ta je fant od gorenjske fare!
Forum je zaprt za komentiranje.