Najdi forum

Pozdravljeni,zanima me ali lahko gledaš dvd filem preko bs-plejerja

Mislim da ne. Za gledanje DVDjev uporabi Power DVD. Snemi ga z neta, original v trgovini pa stane samo okoli 600 sit, tako da tudi ni velik denar

Hvala za odgovor.DVD filme lahko gledam preko Windows Media Player,vendar sem mislil,da lahko tudi preko BSplayerja,ker ima različne nastavitve.,predvsem barva in velikost podnapisov,

Tega pa res nisem vedel… do sedaj nisem še imel potrebe po predvajanju dvd-jev…

15.) Can BSplayer play DVDs?

* Not, yet. However, BSplayer can play decrypted . vob files which consist an unlocked dvd . To decrypt a locked dvd disc, you use a DVD-ripper like DVDdecrypter .

Pa tudi če bi šlo DVD film predvajat v BS playerju, še vedno nebi mogo izbirat oblike/barve podnapisov, ker so slikovno posneti na sam DVD.

Hvala,mislim da mi je sedaj dovolj jasno povedano,da kar je fiksno narejeno,se ne da spreminjati.

JA!(Če hočeš).

Sedaj pa ne vem nič.Eni pravijo, da ne ,ti pa, da lahko.Ami lahko poveš na kakšen način,ker meni ne dovoli.LP

Zej ste pa še mene spet totalno zmešali…. Nace…upam da se hecaš….

To piše na strani BSplayer-ja v FAQ!!!:
15.) Can BSplayer play DVDs?

* Not, yet. However, BSplayer can play decrypted . vob files which consist an unlocked dvd . To decrypt a locked dvd disc, you use a DVD-ripper like DVDdecrypter .

Torej DVD jev kot medijev se ne da v BSplayerju predvajat, kar se tiče video datotek s končnico DAT (to naj bi bil DVD format), pa se jih da!

ZADEVA RAZJASNJENA!

LP

Hvala,sem ga naložil in deluje,samo škoda ker nekateri samo vržejo kost(da lahko gledaš preko BSpleyerja)potem so pa tiho.Še enkrat hvala za nasvet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close