Najdi forum

Kaj je narobe?

Preko Musicmach Jukebox programa sem spremenila Mp3 v Wav, ampak mi glasbeni stolp ne predvaja cd-ja. Kaj delam narobe?

To je pa težko reči. A navaden CD ROM na PC ti ga pa ? Samo s tem ne mislim tvojega pekača. Pa povej cel postopek, kar si naredila?!

CD moraš posneti kot audio cd in ga obvezno zapreti (finalize), sicer na navadnem predvajalniku ne bo nič. Audio zapis in format, ki ga omenjaš nista enaka. Na rač. pa seveda lahko predvajaš oboje.

Program za peko CD jev je Easy CD creator 5 basic. V njem izberem opcijo – glasbeni CD, nakar določim *.wav file in jih zapečem. Uporabim tudi funkcijo finalize. Ta CD dela v vseh računalnikih, samo v glasbenih stolpih ne? Kaj je tukaj narobe? Winamp ne prepozna imen pesmi, medtem ko musicmacth pa.

Prosim za nasvet.

Kateri program priporočate za peko?

LP

a) lahko bi šlo za napako na pekaču
b) možno je da gl. stolp ne prepozna te znamke plošč

Si sploh že uspela posneti kakšen audio cd s tem pekačem, ki igra tudi na stolpu? Poskusi ga predvajat še kje drugje.

CD Creator je kar simpatičen progi, tudi Nero je dober, pa še kakšen se najde.

Pozdravljeni !
Pozdravljeni pri meni je bila iasta zgodba nato pa sem ugotovil, da moj radio ne podpera te wrste…
Vsak radio podpera različno vrsto ‘zapisa” eni mp3-ja ne podperajo zato pa podperajo wmv in obratno..

Lp Nima veze

Zdravo,

Sam bi šel rajši na Nero-ta, čeprav Easy CD Creatorja sem tudi sam, preden sem spoznal Nero-ta, uporabljal. MMJB je pa tudi lušten program.

Lahko pa greš tudi bolj enostavno pretvarjati in peči zadeve: http://www.ehow.com/how_6102094_burn-mp3-wav.html

WMV je video zapis, WMA verjetno misliš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close