Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija “Obleka” za prenosni računalnik – kje kupiti?

“Obleka” za prenosni računalnik – kje kupiti?

Zanimalo bi me, ali je mogoče kje v Sloveniji kupiti kaj podobnega temu: [img]http://i00.i.aliimg.com/photo/259347150/Notebook_Cover_computer_cover_laptop_cover.jpg[/img]

Torej nekakšno torbo za prenosnik, ki je hkrati lahko tudi zaščita (in jo lahko imaš praktično ves čas gor).

Haha, LOL, res si me nasmejal s tole pižamco za prenosnik, ki ti ga iskreno odsvetujem. Spodnji del prenosnika se ti bo ob daljši uporabi računalnika začel prekomerno segrevati. Posledice pa navadno niso najbolj poceni. Vsak računalnik potrebuje zračenje. Tudi daljša uporaba na postelji ali podobni podlagi ni najbolj primerna. Zato si marsikdo kmalu omisli ličen podstavek z ventilatorji, ki omogočajo dodatno hlajenje in tudi ustrezen nagib zaslona, saj je le-ta običajno prenizek, posledice pa so bolečine v vratu in mišicah. Za zaščito pri prenašanju pa odločno služi kakovostna torba, ki se prilega velikosti prenosnika, vanjo pa lepo pospraviš vso potrebno šaro: adapter, miško, kable in ključke pa še kakšen prenosni disk prav pride. 🙂

Hoj,

Se strinjam s predhodnikom – zelo odsvetovano. Sem že sam pri nekomu videl posledice takšnih priprav (skurjen procesor zaradi premajhnega dotoka zraka in slabe izhodne ventilacije).

Teoretično lahko sicer iščeš “oblekco”, ki je načrtovana ravno prav za tvoj model prenosnika, vendar v tem primeru moraš potem precej globoko seči v denarnico. Drugače pa eBay dragi moji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close