real player downloader
za tiste, ki se spoznate na to…..potegnila sem dol nekaj vsebin in nekatere mi normalno predvaja, druge mi ignorira…ali moram kaj konvertirati ali kaj drugega?
vse sem dol potegnila, ker se mi je samo pokazalo okence, da ga lahko z RP dol potegnem…..
Nimaš vseh kodekov….
Sicer je pa real player en jajc…VLC, BS player sta ok…
ker je to stran z vsebinami, ki me zelo zanimajo in ta stran omogoča zadevo dol potegniti samo z RPD ne vem kaj naredim….kateri kodeki misliš, da mi falijo in kje naj jih snamem?
WW govori o Real Player Downloaderju, kodeki nimajo veze, itak gre za Flash Video.
Malo več povej o tem ignoriranju, ali Downloader ignorira pri downloadanju, ali kaj javi, ali Downloader v redu naredi, pa kasneje player ne predvaja, kateri player ne predvaja, ali kaj javi, … Skratka malo več podrobnosti. Lahko daš tudi kak link na video, ki ti ga ne downloada OK.
Meni Real Player Downloader deluje b.p., ne downloada samo tistih videov, pri katerih je to onemogočeno (blokirano in prepovedano s strani tistega, ki je video objavil).
WW govori o Real Player Downloaderju, kodeki nimajo veze, itak gre za Flash Video.
Malo več povej o tem ignoriranju, ali Downloader ignorira pri downloadanju, ali kaj javi, ali Downloader v redu naredi, pa kasneje player ne predvaja, kateri player ne predvaja, ali kaj javi, … Skratka malo več podrobnosti. Lahko daš tudi kak link na video, ki ti ga ne downloada OK.
Meni Real Player Downloader deluje b.p., ne downloada samo tistih videov, pri katerih je to onemogočeno (blokirano in prepovedano s strani tistega, ki je video objavil).[/quote]
dol sem potegnila par stvari s te strani: http://onlinebestfilm.blogspot.com/
ker ne gledam on line, si pač potegnem dol, ker mi bolj tekoče predvaja (glede na emšo mojega pc-ja), vendar mi nekatere predvaja ok, druge pa potegne dol normalno brez napak, ampak mi jih ne predvaja……..nasvet?
DRRR odgovorila ti bom tukaj, ker tale moja gajba se je danes odločila, da ne bo sodelovala v ZS (jp res ima svojo virtualno pamet…vsak teden kaj novega)……jp, rabim ga zaradi tega, ne vlečem dol torrentov zaradi hitrosti (beri: za eno stvar 3-
14 dni) RPD je pač hitrejši (1-2h)…….res imam PC, ki mu raste že brada in ima kup svojih izpadov…….na žalost pa je to vse kar si trenutno lahko privoščim………..so kill me če hočem pogledat kar me zanima…:(((((
Bi moral Gunnar vedet o tem kaj več ampak kokr vem, imata procesor in RAM bolj malo pri hitrosti downloada…važna je internetna povezava…kakšno imaš? Zamenjaj paket, zamenjaj ponudnika, itd…
ne bo pomagalo……včasih se moj pecko odloči, da se bo na dan resetiral 4x (extrem)……predtem se je moj pecko odločil, da se bo prižigal ponoči (nobenih avtomatičnih posodobljan) ampak ga je nekako minilo, pecko se je odločil, da ob mojem tipkanju požrl pol besedila (ga je minilo), sedaj se je odločil, da na določene podstrani ne bo odgovarjal (ZS in podobno…upam, da ga bo minilo)…….moj pecko je v zadnjih vzihljajih in živi dobesedno v virtuali, ampak glede RP ja sem mislila, da je kakšen realen problem, ki ga lahko rešim in ni povezan samo z škatlo ampak s kakšnim softwerom…….glede ponudnika interneta…Siol, 1 TV 2 PC-ja….povezava ADSL, izgradnja povezave v lastni režiji še za časa Yuge s kr nekimi kabli (ki smo jih morali sami nabavljati)…..ampak pri predvajanju povezava ne igra veze a ne? 😉
najbrž ga je napadel lesni črv ki žre okna… mogoče nebi bilo slabo na novo naložit windowsov, al pa kupit novega, ker je očitno novodobna tehnologija preveč za njegov srček…
vem…iščem donatorje…boš doniral Gunči?
hecam se (delno)….vem, da crkuje, ampak trenutno je edino kar si lahko privoščim…….glede konkretnega problema pa nobenega nasveta Gunči?…zakaj mi RP določene fajle predvaja, določene pa ignorira?
p.s.: ko sem mu nazadnje privoščila format c je pristal na servisu……serviser je modro komentiral: bo treba menjat trdi disk(3 leta nazaj)….kasneje smo mu še naložili še enkrat okna(2 leti nazaj)……mater imam vzdržljivega pecija……..
hecam se (delno)….vem, da crkuje, ampak trenutno je edino kar si lahko privoščim…….glede konkretnega problema pa nobenega nasveta Gunči?…zakaj mi RP določene fajle predvaja, določene pa ignorira?
p.s.: ko sem mu nazadnje privoščila format c je pristal na servisu……serviser je modro komentiral: bo treba menjat trdi disk(3 leta nazaj)….kasneje smo mu še naložili še enkrat okna(2 leti nazaj)……mater imam vzdržljivega pecija……..[/quote]
hmm.. to ti pa bolj težko svetujem, ker se bolj kot ne RP izogibam, mam rajš GOM player pa tam gledam filme in videoposnetke, kolk je pa združljiv z RP fajli pa še nisem sprobal.
p.s.: ko sem mu nazadnje privoščila format c je pristal na servisu……serviser je modro komentiral: bo treba menjat trdi disk(3 leta nazaj)….kasneje smo mu še naložili še enkrat okna(2 leti nazaj)……mater imam vzdržljivega pecija……..[/quote]
hmm.. to ti pa bolj težko svetujem, ker se bolj kot ne RP izogibam, mam rajš GOM player pa tam gledam filme in videoposnetke, kolk je pa združljiv z RP fajli pa še nisem sprobal.[/quote]
torej spadaš med “elitneže”, ki jim za nas navadne smrtnike dol visi……smlk sj sm vedla, da navadni forumaši s podhranjeno opremo ne sežemo Vam do gležnja….smlk…..
p.s.: kar si napisal je meni kot računalniškemu laiku kitajščina………..jaz rabim pač rešitev trenutnega problema, ki ga ti kljub svojemu nadznanju ne znaš rešiti ali svetovati samo nabavo novega pecija……hvala vseeno
hmm.. to ti pa bolj težko svetujem, ker se bolj kot ne RP izogibam, mam rajš GOM player pa tam gledam filme in videoposnetke, kolk je pa združljiv z RP fajli pa še nisem sprobal.[/quote]
torej spadaš med “elitneže”, ki jim za nas navadne smrtnike dol visi……smlk sj sm vedla, da navadni forumaši s podhranjeno opremo ne sežemo Vam do gležnja….smlk…..
p.s.: kar si napisal je meni kot računalniškemu laiku kitajščina………..jaz rabim pač rešitev trenutnega problema, ki ga ti kljub svojemu nadznanju ne znaš rešiti ali svetovati samo nabavo novega pecija……hvala vseeno[/quote]
med elitneže lih ne 🙂 sam najlažje mi je problem videt v živo, prej vem kaj poštimat če se da, kt na daljavo 🙂
p.s.: kar si napisal je meni kot računalniškemu laiku kitajščina………..jaz rabim pač rešitev trenutnega problema, ki ga ti kljub svojemu nadznanju ne znaš rešiti ali svetovati samo nabavo novega pecija……hvala vseeno[/quote]
med elitneže lih ne 🙂 sam najlažje mi je problem videt v živo, prej vem kaj poštimat če se da, kt na daljavo :)[/quote]
na daljavo nebo šlo, ker sem za vsak problem že tukaj na MON-u težila, pa ni bilo pravega nasveta…………….ampak vseeno…..lahko pa te vprašam zakaj se mi recimo FF sesuva če poklikam vsebine strani preden se stran do konca naloži….ali par kr tko in mi javlja, da mi je stran, ki sem jo odprla povzročila sesutje mozzile……..kr nekaj….
med elitneže lih ne 🙂 sam najlažje mi je problem videt v živo, prej vem kaj poštimat če se da, kt na daljavo :)[/quote]
na daljavo nebo šlo, ker sem za vsak problem že tukaj na MON-u težila, pa ni bilo pravega nasveta…………….ampak vseeno…..lahko pa te vprašam zakaj se mi recimo FF sesuva če poklikam vsebine strani preden se stran do konca naloži….ali par kr tko in mi javlja, da mi je stran, ki sem jo odprla povzročila sesutje mozzile……..kr nekaj….[/quote]
a ti je že kej updata ponudil za ff, ker zdle so mel probleme z eno verzijo, k se je rada sesuvala, zarad ene programske napake, trenutna verzija zunaj, k je kolkor tolk stabilna je 8.0
aja….pa zadnje čase se mi sesuva adobe flash player na straneh, ki jih odprem….nasvet?
na daljavo nebo šlo, ker sem za vsak problem že tukaj na MON-u težila, pa ni bilo pravega nasveta…………….ampak vseeno…..lahko pa te vprašam zakaj se mi recimo FF sesuva če poklikam vsebine strani preden se stran do konca naloži….ali par kr tko in mi javlja, da mi je stran, ki sem jo odprla povzročila sesutje mozzile……..kr nekaj….[/quote]
a ti je že kej updata ponudil za ff, ker zdle so mel probleme z eno verzijo, k se je rada sesuvala, zarad ene programske napake, trenutna verzija zunaj, k je kolkor tolk stabilna je 8.0[/quote]
hmmmm…če po pravici povem ne vem….po navadi updejte kr odobrim…..bom pa šla zdej ekstra iskat updejt 8.0 za FF….pa javim, če je bil rezultat
a ti je že kej updata ponudil za ff, ker zdle so mel probleme z eno verzijo, k se je rada sesuvala, zarad ene programske napake, trenutna verzija zunaj, k je kolkor tolk stabilna je 8.0[/quote]
ker sem naspidirana sem v tren oka posodobila z verzijo 8.0.1………napača………..vsako besedilo imam podčrtano z rdečo…..kart se tiče sesuvanja Adoba še nisem prišla tako daleč……
ker sem naspidirana sem v tren oka posodobila z verzijo 8.0.1………napača………..vsako besedilo imam podčrtano z rdečo…..kart se tiče sesuvanja Adoba še nisem prišla tako daleč……[/quote]
but gues what….zadeva je v primerjavi s prej neprimerno hitrejša (prej 20 sek, sedaj 2 sek)……rabim samo še nasvet kako se teh rdečih vijugic znabit………….glede RP pa zadeva še ni rešena
hvala vseeno:))))
ker sem naspidirana sem v tren oka posodobila z verzijo 8.0.1………napača………..vsako besedilo imam podčrtano z rdečo…..kart se tiče sesuvanja Adoba še nisem prišla tako daleč……[/quote]
but gues what….zadeva je v primerjavi s prej neprimerno hitrejša (prej 20 sek, sedaj 2 sek)……rabim samo še nasvet kako se teh rdečih vijugic znabit………….glede RP pa zadeva še ni rešena
hvala vseeno:))))[/quote]
teh rdečih vijugic se znebiš edino mogoče s slovensko verzijo, jst jih imam tud, samo jih ne opazim več, ker to je tko k v wordu al pa pr sskj monah, k te opozarja kje v tekstu delaš napače, samo tle je glavna napača, da beleži angleščino, pišemo pa v slovenščini 😉
hvala vseeno:))))[/quote]
teh rdečih vijugic se znebiš edino mogoče s slovensko verzijo, jst jih imam tud, samo jih ne opazim več, ker to je tko k v wordu al pa pr sskj monah, k te opozarja kje v tekstu delaš napače, samo tle je glavna napača, da beleži angleščino, pišemo pa v slovenščini ;)[/quote]
ma to je men vse jasno ff mi je bil prej v slovenščini, sedaj mi ni,….nema veze…….tele male rdeče črvičke bom preživela, pa tudi to, da so roletke v angleščini namesto v slovenščini:))))))))…….očitno bo treba v nabavo novega Picija…………ker zadnje par tednov mi sploh ni nič več jasno…..
stara se, sej jst mam tud 5 let star laptop iz kerga pišem, pa neki sračka sam bolj hardware kt software, moram pa potrkat, da ob taki obremenitvi je to že častitljiva starost za lappya, da še dela in poganja win7
Gunnar hvala za nasvete:)
meni realplayer dobro služi, imam pa dve težavici. sem že v letih pa mi ang.jezik ne gre zato prosim,če mi lahko kdo pomaga kako in kje se nastavi, da bi prenešena ikona videa v mapi imela sliko sedaj je samo okvir in ime videa. paše to: ko gladam video pa ko je konec se video zopet ponovi… prosim za pomoč. hvala. [email protected]
Forum je zaprt za komentiranje.