Nepreverjena povezava
Ko se želim logirati na fb ali gmail, mi odpre tole okno, ki je v prilogi. Firefox googla odpre normalno, torej na ostale strani pridem brez problema. Zloraba fb profila je izključena, preverjeno iz drugega računalnika.
Hvala za pomoč.
Heeey,
A samo sliko pa se ni dalo pripopati ? 😐
Se strinjam, da bi se šlo za kakšno ribarjenje/phishing oz. zvabljanje/pfarming, ni verjetno, URL naslov je videt pristen, čeprav možno pa je, da so bile spremenjene nastavitve v ognjeni lisički kaj. Verjetno kaj glede certifikatov, tam.
Izberete možnost “Razumem tveganje” in potem sledite korakom naprej.
Ognjeni lisički, sorry ne vem o čem govoriš?? Če kliknem na “razumem tveganje”, hoče imet digitalno potrdilo..in ko kliknem na pridobi in potem na potrdi se ne zgodi nič oz. tole – priponka. Nič mi ni jasno.
Ognjena lisička – Mozilla Firefox.
Ne pridobi ga tako hitro. Malce počakaj… Tadeja. 😉
Itak bi rabil nekaj 5 s, potem bi pa šlo, če ne pa naredi nov profil in poizkusi z novim, če gre. Če pa tudi to ne gre, potem so pa nastavitve krive v sami Mozilli. Recimo tole mogoče bi bilo dobro zdravilo.
Skratka Google -> firefox facebook asks certificate
Js imam isti problem… nič mi ne gre, še googl ne!!!!!!! kar naenkrat!!!!! ne vem kaj na naredil????
to kar si predhodnemu svetoval-a ne gre , ni varjante…. hmmm zakaj j do tega sploh prišlo????
Forum je zaprt za komentiranje.