Najdi forum

Telefonski nateg

Bil je lep dan. Okrog enih sem jedel kosilo, ko me je zmotil telefon. Dvignil sem slušalko in oglasila se je ena ženska in začela nekaj nakladat o enih tabletah. Iz vljudnosti sem poslušal njen govor do konca, nakar je rekla da mi bo poslala paket s tabletami in položnico domov. Sem ji kar nazaj lepo rekel da ne bom nič kupil in da ne rabi nič pošiljat meni na dom, rekel adijo in odložil slušalko. Čez nekaj dni mi pride po pošti presenečenje. Sploh nisem vedel od kod paket. Odprem paket notri pa tablete in položnica za 39 evrov. Takoj sem odnesel paket nazaj na pošto in ga poslal nazaj od koder je prišel. Nisem si mislil da so ti telefonisti takšni packi, brez mojega dovoljenja so mi kar poslali položnico in paket.

G. župnik, a so bile tabletke modre barve, pa trikotne oblike? Se je poštar muzal, ko vam je izročal paket?

Jejhata, jejhata, sam vrag vas je skušal, še dobro, da vas ni premamil. Sedaj pa hitro z blagoslovljeno vodico telefon pokropit, pa tri zdrave Marije zmolit.

ne ne, ne pošiljati nazaj – najprej sprobati z mično kuharco! Če delujejo, bo cela fara zadovoljena 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close