Posodobitve v google play
Živijo,
Kako zaustaviti posodobitve v Google play? Ta čas , ko nisem uporabljala telefona, nisem opazila posodobitve, da bi jo zaustavila. Vedno sem klikala,da naj mi ne posodobi. V Google + . Preden je bil ta Google+ posodobljen, sem imela na telefonu slike, ki so se premikale. Slike so bile po kategorijah ( npr. prenosi, mape, slike). Samo v prenosih so bile slike, ki so premikale( gif). Slike v mapah in slikah se niso premikale ( kot navadna fotografija). Po posodobitvi te slike niso več po kategorijah ampak so vse v eni mapi. Probala sem vse, da spet dobila slike po kategorijah( zbrisala sem Google+ s tem, ko sem ga zbrisala se mi je odstranila aplikacija za te slike. Potem sem ga še enkrat posodobila, da sem to aplikacijo nazaj dobila samo ni bila po kategorijah. Potem sem posodobila Google play, vendar je ostalo isto. Po posodobitvi se slike več ne premikajo.
Če bi mi kdo lahko pomagal, bom res hvaležna.
Popravljam oz. dopolnjujem vprašanje.
Kako zaustaviti posodobitve v Trgovina play.? Zmotila sem se.
Živjo,
Hvala za pomoč. Pogledala sem stran, ki si jo predlagal, vendar imam jaz telefon Sony xperia tipo in nima tega. Ali imaš še kakšno idejo?
V sami aplikaciji Google play—->Nastavitve—->Samodejno posodabljanje aplikacij odpreš to in označiš da samo prek Wifi omrežja ali pa brez samodejnega posodbljanja…
Forum je zaprt za komentiranje.