Najdi forum

Pozdravljeni,

prosim vas za malce pomoči.

Želim si namestiti Thunderbird in sem na tem naslovu http://www.mozilla.org/sl/thunderbird/
potegnila dol brezplačni prenos.

Vsakič mi zadnjo sekundo zelo dolgo prenaša, nato pa javi, da je bil prenos prekinjen.

Če grem nato v Prenose na vrhu Explorerja in želim zagnati, to kar je bilo preneseno, piše zraven, nekaj v tej smeri:
Ta program se redko prenaša in lahko poškoduje računalnik.

Nato sem šla v mapo Prenosi na računalniku in ga 2 x kliknila – ob tem mi javi, da lahko poškoduje računalnik, če res želim zagnati kljub temu.

Kaj mi je narediti?

Je morda to zato, ker bi morala Thunderbird uporabljati z Mozilo…?

Hvala za namige.

Lp, Tikika

Za veliko programov javlja da ti lahko poškodujejo računalnik, ker jih dobiš of “nepreverjenih” avotrjev, vendar če si program dobila na uradni spletni strani se nimaš česa bati in lahko program normalno zaženeš. Bolj bi te moralo skrbeti če bi program dobila na neki X strani, tako pa te nima kaj.

Najlepša hvala!

Tikika

Še kar so težave – računalnik je nov in mi ne dovoli, da bi prenesla kateri koli program na računalnik.

In ne vem kaj storiti.

Sedaj sem npr. želela prenesti Mozillo in prenaša zelo dolgo nato pa javi, da
je bil prenos prekinjen. To mi je napravilo večkrat.

Je komu jasno kaj bi bilo krivo…

Kot da je na računalniku določena blokada, ki ne dovoli prenosa novih programov na računalnik.

LP

Računalnik poskusi najprej očistiti nesnage s programom Wise Care 365. Je enostaven, v slovenščini in pomaga odpraviti številne težave z nepravilno delujočim internetom ipd.

Potem pa poročaj, ali je kaj bolje.

Mi lahko pošlješ prosim link do tega programa, ki ga priporočaš za čiščenje, da potegnem dol pravega.

Čeprav kot kaže niti ne bom mogla, ker nobenega prenosa ne morem zaključiti – ob zadnji sekundi vedno javi, da je bil prenos prekinjen. Nato mi da vedno opcijo, da lahko nadaljujem, ko to dam pa mi javi, da je bila datoteka poškodovana ali pa je neveljavna.

Računalnik je čisto nov in ima gor windows 8.

Lp, Tikika

Poizkusi prenesti Thunderbird z drugim brskalnikom, npr. Firefox, ob tem pa za potek prenosa in namestitve ugasni antivirusni program – verjetno je le ta glavni krivec tvojih težav.

Ok teh programo za avtomatsko čiščenje kot so wisecare in podobni ti res ne priporočam ker ti lahko napravijo večje sranje kot korist, svetujem ti da prosiš nekoga ki se spozna na urejanje nesnage na računalniku da ti zadevo malce razloži. Sam sicer uporabljam določena orodja, vendar je treba sam nastaviti parametre čiščenja in biti pazljiv ter imeti backup in obnovitveno točko.

Pozdravljeni vsi,

hvala za napotke.

Na koncu se je izkazalo, da je bil Explorer tisti, ki ni spustil naprej,
z Chrome pa je nato zelo hitro šlo.

Lp, Tikika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close