Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Ponudniki televizije in interneta

Ponudniki televizije in interneta

Pozdravljeni,

julija se vracam v Slovenijo in bi zelel izbrati ponudnika televizijskih in internet storitev. Tako, da bi vas prosil za vase izkusnje.
Kaj svetujete Amis, Telekom, T-2….predvsem vase izkusnje katerega, zakaj, cena, ter predvsem vase zadovoljstvo.

Hvala,

WP

Primerjava cen vseh ponudnikov v Sloveniji je TUKAJ, sicer pa sem sam zadnjih 5 let precej zadovoljen s Siolom (Telekom) … Siol sicer ni med cenejšimi, ampak ponudba, oprema, opcije, stabilnost – zaenkrat zadovoljen.

Sem uporabnik T-2 in z storitvijo sem zadovljen.

Tomson,

hvala za super link…torej ti priporocas Siol, kako je pa pri njih s WiFi ruterjem? Jaz sem imel ko sem nazadnje zivel v Slo) kar nekaj tezav s Amisem ker je prihajalo do tezav ruterjem.
Zdaj iscem ponudnika, ki bi ponudil stabilen paket. Kjer ne bi bilo potrebno vsakodnevno resetirati ruterja…pomebna mi je tudi opcija ogleda TV vsebin za nazaj…kako je sedaj s tem, ko sem jaz uporabljal Amis so bile tezave s POP Tvjem, ko si hotel z nazaj pogledati kaksno stvar (MotoGP)…ter ne nazadnje cim vec HD programov

Wifi Router pri njih je čisto ok, predvsem kar se tiče stabilnosti, doseg signala pa bi lahko bil boljši. Če ga primerjam z npr. kakšnim namenskim routerjem za cca. 100€ je pri slednjem moč signala precej boljša.
A to je težava pri vseh operaterjih, saj so ti brezplačni routerji večinoma med cenejšimi.
Resetiram ga zaradi kakšnih težav max 1xmesečno …

Ogled nazaj deluje super, tudi pri HD kanalih. Ampak to mislim da je tudi pri T-2 in Amisu dobro urejeno. Meni osebno je uporabniški vmesnik precej ok, če ga primerjam z T-2, Amisa ne poznam …

Skratka all-in-all vse deluje kot mora. Vsaj pri meni: hitra in stabilna linija na VDSL2, 20/5MB, TV pa tudi. Kar bi si želel je mogoče hitrejša odzivnost pri uporabniškem vmesniku, npr. TV spored je malo prepočasen in nekoliko neroden, sicer pa preprosto, pregledno …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close