Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Težave s Siolovim wifijem

Težave s Siolovim wifijem

Pozdravljeni,

upam, da je med vami kdo, ki mi bo znal pomagat glede težav, ki jim imamo s siolovim wifijem. Že od vsega začetka imamo namreč težave z vzpostavljanjem povezave preko wifija. Laptop ga zazna, se poveže, vendar preko nejga ne moremo dostopati do interneta, razen če se ne “povežemo” preko širokopasovne povezave. Zakaj sem dala v narekovaje? Ker se laptop “poveže” brez kabla. Samo kliknemo na širokopasovno povezavo in se poveže, poterm pa tudi internet dela. Se pa računalnik noče povezati preko širokopasovne povezave, če ni vklopljenega wifija. V glavnem, zmešnjava. Tako je na vseh treh laptopih pri hiši, tako da v računalniku problem. Do sedaj se s tem nimo ne vem kako obremenjevali, ker je pač delovalo preko širokpasovne povezave, zdaj pa smo kupili tablični računalnik, kjer širokopasovne povezave ni in bi potrebovali normalno delujoč wifi. Smo že klicali na Siol in so nam rekli, da je to zato, ker imamo “č” v imenu povezave. Se mi je zdelo trapasto, da bi bil to razlog, ampak smo vseeno zamenjali in seveda ni pomagalo. Zato sem se odločila, da napišem še sem, če mi bo kdo znal pomagat, pred spet kličem v njihov center za pomoč, ker so izredno neučinkoviti.

Najlepša hvala za vso pomoč že vnaprej:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close