Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Paypal – izbira države

Paypal – izbira države

Živjo, sem že googlala ampak nisem dobila točnih odgovorov, zato se obračam sem.
Bi prosila, če je lahko brez kakršnih koli grdih pripomb 🙂

Vem da je na začetku treba izbrati državo, ampak Slovenija ne nudi opcije Maestro. Sama nimam Mastercard ali Vise, ker ne uporabljam oz mi nebi koristila.
In nato sm pač googlala, in naletela na yt posnetek da lahko izbereš recimo Italijo ali Polsko, ki le-te izmed še par drugih (nevem katere) imajo opicijo Maestro.

Kaj se torej zgodi če izberem Italijo, in nato ko me ponovno praša za naslov vpišem mojega v katerem vklučuje tut odgovor Slovenia?

Hvala za odgovore 🙂

Živijo,
Jaz ti svetujem, da si na banki narediš predplačniško kartico, ki ti omogoča plačilo preko interneta. Ali pa odpreš paypal račun v katerega lahko dodaš tudi maestro kartico. Tako lahko plačuješ tudi iz slovenije. Vsaj jaz imam tako urejeno.

Saj bi si odprla tudi mastercard, ampak mi je brezvezno da bi jo morala plačati ker bi jo rabla samo parkrat na leto. Predplačniško je treba vrjetno tudi plačati ane? 🙂

Potem, če sem prav razumela, lahko na paypalu izberem Italijo kot sem zgoraj omenila (in nebo nič narobe?) in dodam mojo maestro kartico noter? Za slovenijo ni te funkcije, saj si tako mislil?..

In se opravičujem, vem da sem malo ‘trda’ ampak nimam ravno izkušenj stem. Hvala za odgovor 🙂

Predplačniško kartico na plačaš. Drugače pa če ti paše italija tudi prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close