Problem s Samsung Galaxy ACE
Živjo 🙂
Imam nek manjši problem, nekaj dni nazaj sem hotela iti na facebook preko telefona, normalno se povežem na Wi-Fi in odprem FB aplikacijo. Kar na enkrat telefon ugasne,pojavi se logotip in popolnoma izklopi,poskušam ga še enkrat zagnati. Nič. Prikaže se logotip (Samsung Galaxy ACE), in po nekaj sekundah ugasne. Priklopim ga na polnilec in pustim čez noč da se polni,prikazala se je baterija,kot da se polni, isto je kazalo ko sem telefon izklopila s polnilca.
Seveda sem ga takoj zjutraj nesla na popravilo na Simobilov servis. A bi lahko nekdo povedal kaj bi to lahko bilo, ali mislite da bo treba kaj plačat? Čudno mi je ker je telefon normalno deloval, septembra bo minilo 1 leto od nakupa.
Tezko je recti kaj je narobe. Mogoce so kontakti na baterijah, mogoce sama aplikacija nagaja. Ce je telefon v garanciji, kar je, saj ima telefon 2 leti garancije, baterija 1 leto, ne bo treba placati nic. Lahko bodo ugotovili, da je kaj na bateriji in bo treba kupiti novo baterijo. Jaz bolj ciljam, da sama aplikacija nagaja, kar se rado zgodi, ko posodobijo program, da kaksen popravek oz. patch nagaja in povzroci, da se telefon resetira.
Lahko tudi poskusite tako, da se telefon ponovno tovarnisko resetira. Ne pozabite shraniti podatkov! Ena opcija je tudi, da se odstrani aplikacijo in ponovno namesti oz. namesti predzadnjo verzijo.
Pa se to, ce je gsm sel na servis na RAM, se pripravite na njihove izgovore.
Forum je zaprt za komentiranje.