Sammsung Galaxy s2 – pomoč
Živjo 🙂
Imam galaxy s2, sicer sem jo pred parimi meseci dobila od znanke ampak je vse normlano delalo (razn vrtenje zaslona ampak bom preživela! ;)) zdej pa se je pred parimi dnevi pojavu problem kr od enkrat…
Preprosto se nemorm nikakor povezat v google play trgovino, kar posledično pomeni da nemorem posodabljat aplikacij in mi telefon čedalje bolj šteka… Tudi po vsakem opravljenem klicu ali pa kar tako mi telefon za par sekund zamrzne in se mi pojavi obvestilo da se je neki v zvezi z google android ustavlo…
drugače se mi je pa ko sm hotla v trgovino play pojavlo tole in karkoli sem kliklna mi je vse skupi vrglo vn… zdej mi sploh več nič ne pokaže ampak se mi preprosto vse skupi ugasne in me vrže na ozadje…
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10392372_825478124131303_4664045076158979762_n.jpg?oh=f06ef015665569bb65c5d2cf5ce0496f&oe=5453D693&__gda__=1414870571_156594869fe7689fd80192792feabda9[/img]
sem pa že poskusla s tem da sm ugaslna telefon, ga čist razstavla (sim, sd, baterija) in ga pustila tko dlje časa… tud po nastavitvah smo že gledal če je kej čudn ampak nič ugotovil…
vsaka pomoč bi mi prišla prav ker telefon ni v garanciji in res se nemislm spet kregat na servisu in jim še plačvat… Hvala:)
sem poskusla… mi je res povezal v trgovino ampak ko sm hotla posodobit aplikacije mi je spet vrgl vn, potem me je še enkrat neki na pol povezal notr in me vrgl vn… zdej pa spet ne dela…
mi začne nalagat trgovino potem pa me kr vrže vn…
evo še en Screenshot od danes… tole mi pa nonstop meče vn… tud k sm pržgala telefon mi je tole pokazal. k končam s klicom mi skor vedno pokaže tole…
obupavam nad vsem skupi 🙁
Imaš še eno varianto. Poskusi telefon obnoviti na tovarniške nastavitve, oziroma ponovno naložiti zadnjo posodobitev androida. Če boš posodobitev naložila preko telefona (wifi), ti vsi programi in tvoje nastavitve ostanejo nespremenjene, preko PC-ja pa bo potrebno vse nastaviti znova.
Lahko pa poskusiš še z stricem googlom – v iskalnik napiši : com.google.process.gapps not working, najde kar nekaj zadetkov.
Forum je zaprt za komentiranje.