Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Advanced System Protector

Advanced System Protector

Dowenload-ala sem en program za pretvorbo CD v MP3 in slabo prebrala predno sem kliknila SPREJEMEM POGOJE……poleg mi je program naložil še antivirusni program Advanced System Protector…ki pa je od mene potem zahteval da ga naročim in plačam-groza….potem sem šla v dodaj odstrani programe in vse to pobrisala, tudi z namizja……resetirala računalnik…..a glej ga zlomka, ta program še vedno ponuja scan diska oz. scan kar naredi in javi 250 napak (čeprav imam win 8,1 kjer je antivirusni program načožen in tudi tekoči posodobljen……kaj lahko naredim, kako se znebim tega programa-Advanced System Protector…kje ga lahko še pobrišem.
Lepa hvala v naprej ki mi boste pomagali !!!

Očitno ga nisi popolnoma odstranila. Po vsej verjetnosti je zagnan proces “AdvancedSystemProtector.exe”. Dokler tega procesa ne ubiješ po vsej verjetnosti program ne moreš odstraniti. Zaženi “Task Manager” oz. “Upravitelja naprav”. Med procesi najdi “AdvancedSystemProtector.exe” in ga zaustavi. Nato pojdi v “Dodaj odstrani programe” ter odištaliraj.

hvala ti za tvoj trud, ampak te lepo prosim, če mi bolj po malih korakih razložiš…..kje je ta task manager? kako pridem do njega?…..v dodaj odstrani progami ga ni več….
prosim pomagaj mi še naprej !
hvala ti !

Po vsej verjetnosti gre za virus, ki se izdaja za antivirus 🙂

rescueyourcomputer.blogspot.com/2014/04/help-yourself-get-rid-of-advanced.html

tudi na youtube je video na to temo: youtube.com/watch?v=DxXaOGm3bwQ

Najprej bi probal s tvojim antivirusom, da vidiš o čem se gre. Očitno (če si naredila uninstall in je še vedno prisoten) gre za “nezaželjeni program” in ga bo potrebno odstranit “na silo”… malce še poguglaj ali pojdi po korakih v videu. Nikoli ne nameščaj nekaj česar ne poznaš 🙂

hvala ti za pomoč !
Sem šla po tem video in kot se že napisala sem šla v nadzorno ploščo, dodaj odstrani programe in odstranila vse kar je bilo dodano na določen datum, ker sem tisti dan dodala samo to kar sem pač dodala….pregledala vseeno, če je še kje kaj v zvezi s tem programov-nič nisem našla…..potem se resetirala računalnik.Takoj zatem mi je že javil, da imam 250 okuženih datotek in mi v rešitev ponudil odstranitev le teh, ampak proti plačilu.Jaz sem potem zagnala moj antivirusni program WIN DEFENDER, ki pa ni našel ničesar-ničesar.
Pogledala sem tale video ki si mi ga ponudil in šla v :
lokalni disk c:
program files
in tam ni ne sluha ne duha o tem programu-nikjer ga nisem našla….ampak v ozadju še vedno deluje, ker me opozarja vsaki dan…
verjetno je kje v registru – tja si pa ne upam brez natančnih navodil.

Poskusi z MalwareBytes. Naslov za prenos[/url]

hvala Tomaž!
Mi lahko razložiš, kaj bo ta program naredil in ali ga moram naložit na trdi disk?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close