Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Simobil reklamacijska služba

Simobil reklamacijska služba

Simobil ima reklamacijsko službo, ki ni sposobna rešiti naše reklamacije!

Že 14 dni se klicarimo glede reklamacije nekega računa, mejle odgovarjajo (očitno) študentje z oblačnimi izgovori, nikjer pa ni kompetentne osebe, ki bi našo reklamacijo rešila.

Kako mi ni žal, da smo zamenjali ponudnika mobilne telefonije in od Simobila odšli …

V opozorilo drugim!

Ja res je, to bi mogel narediti že zdavnaj, sedaj si malce pozen. Jaz tudi poslušam od frendov kako jim ni žal da niso zamenjal operaterja in odšli kam drugam in so se smejeli meni ko sem jim rekel da sem šel na Tušmobil, in da bom imel tam same težave. No, sedaj pa ravno obratno. Mesečno plačujem manj, pa še reklamacijske službe mi ni bilo potrebno klicati niti enkrat. Jaz res ne štekam folka k si še sedaj niso prišli na jasno da so pri Simobilu samo obljube in eno večno zavajanje.

Tušmobil je lahko precej trd pri reklamacijah, zato si lahko vesel, da nimaš z njimi tovrstne izkušnje.

Moje ime je Ana Ovnic,pisem vam ,da podam reklamacijo glede mesecne narocnine,ki se mi zdi neposteno zaracunana,ker pred koncem porabe prenosa podatkov nisem dobila nobenega obvestila da je bila porabljena celotna kolicina prenosa podatkov in prav tako me prodajalec pred zamenjavo paketa ni opozoril da se mi mobilni podatki ne zaracunavajo od zacetka,zato vas prosim,da se mi dolg v visini 32,33€ oprosti placila in se zaracuna normalna mesecna narocnina.

Lep pozdrav
Ana Ovnic

St.racuna/ Referenca: 1408216338206
Tel.st. : 040239780

Jst pa mam dobre izkušnje z reklamacijsko službo od Si.mobil-a ..Tak da nevem kake mate vi težave z njimi in kako kaj komunikacijo mate.. z lepimi besedami se daleč pride 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close