Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija povezava bluetooth PC – glasbeni stolp

povezava bluetooth PC – glasbeni stolp

Pozdravljeni,

lepo prosim za pomoč tistih, ki se spoznate, sama sem namreč na tem področju čisti nevednež. Kupila sem glasbeni stolp, ki omogoča predvajanje glasbe preko blueootha. Povezava s pametnim telefonom je uspela, žal pa imam silne preglavice s povezavo na laptopu.

Imam Toshibo m50d-a-10d z vgrajenim bluetoothom, ki pa ga v resnici nikoli nisem zares uspela vzpostaviti. Enkrat mi je uspela povezava s pametnim telefonom, tako da je sedaj na laptopu registriran, to pa je tudi vse. Izmenjava podatkov med njima ne uspeva (ni povezave). Ravno tako laptop ne zazna glasbenega stolpa, ko ima ta vključen bluetooth.

Sploh ne vem, kako naj se lotim zadeve. Dosedanji poskusi so potekali z vključitvijo bluetootha in neuspešnim iskanjem naprav. Z neta sem potegnila tudi driverje, če bi slučajno ne imela pravih, pa se tudi ni zgodilo nič. Preprosto ne vem več, kaj bi.

Lepo prosim, če je kdo tako prijazen, da me pouči o tej zadevi; step-by-step, če se le da.
Za vso pomoč se že vnaprej iskreno zahvaljujem.

Lep pozdrav,
obupana

Običajno je za vključitev bluetootha in wirelessa na prenosniku potrebni pritisniti določeno kombinacijo tipk, npr. Fn in tipko na kateri je znak za wireless. Ponavadi to aktivira tudi t. i. modri zob. Pa veliko uspeha želim!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close