Kateri telefoni NE zamrzujejo?
Zanima me, katere znamke/modeli pametnih telefonov so najmanj nagnjene k temu, da zamrzujejo?
In katere najbolj?
Katerega imate vi in ali vam dosti nagaja/šteka ali le tu in tam oz. sploh ne?
Prosim za nasvete oz. odgovore, saj se odločam za novega in mi ta podatek največ pomeni!! 🙂
Hvala!!
Hm, razumem namen tvojega vprašanja ampak točnega odgovora na to vprašanje ni.
Osebno imam različne izkušnje tako s cenejšimi kot dražjimi, tudi ostali, ki imajo iphone govorijo, da jim po kakšnem letu začne zmrzovati.
Jaz mislim, da je glede zmrzovanja težava bolj v programski opremi. Imej vedno najnovejšo verzijo operacijskega sistema in glej, da so aplikacije temu primerno posodobljene.
Kar se pa tiče hitrosti delovanja so lahko telefoni s slabšim procesorjem in malo prostora problematični, sploh, če si naložiš miljon aplikacij gor.
Pa še en nasvet … Če ti telefon (prepogosto) zmrzuje enostavno izkoristi garancijo. Meni so pred časom uredili težavo za Samsung telefon in od takrat dalje je življenje precej lepše 🙂
Hvala za odgovor! Nimam dosti aplikacij gor, imam pa najstarejši model Samsung Galaxy S1, ki pa mi je začel blokirati že skoraj od začetka, ko je imel gor le prednaložene aplikacije, nič mojih dodatnih. Tako da sem ga dvakrat morala dati na servis, ker je nepovratno zablokiral, in je potem zelo nerodno, ko ga imaš po več tednov na servisu. Potem sicer več ni nepovratno blokiral, a velikokrat zamrzne, tako da niti klicev ne sprejme itd… Zdaj pa ne vem, ali je to šibka točka Samsungov, ali na splošno androidnih telefonov, ali še splošnejše – pametnih telefonov s touch tehnologijo (ki je najbrž zelo zapletena in zato tudi podvržena k vsem tem napakam…), zato se mi je sedaj težko odločiti, katerega izbrati.
Nagledane imam Samsung Galaxy S4 mini, LG G2 mini ali pa morda Nokia Lumia 1020 (ali kak malo slabši Lumia), morda tudi kak HTC, a ne vem, kako se naj odločim… 🙁
Forum je zaprt za komentiranje.