Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Menjava stekla na Galaxy S4

Menjava stekla na Galaxy S4

Imam Samsung Galaxy S4 in se mi je razbilo steklo (LCD touch screen deluje) ter ohišje je malce obtolčeno, telefon deluje normalno. Z eBaya sem naročil rezervna dela, steklo in ohišje vendar sam nimam dovolj izkušenj da bi zamenjal. Zanima me kam bi lahko prinesel rezervna dela in bi mi zamenjali in zaračunali samo delo. Ali samsungovi servisi ponujajo to možnost?

Zal ti moram povedati da si vrgel stran denar, ker tole kar bi ti rad naredilo je zelo tezko, sam sem se lotil in na koncu kupil cel komplet in ga zamenjal. je blo pa vse skupaj 120€…na servisu ti tega ne bodo naredili ker je steklo neka kopija in pa tudi ce bi ti….bi ti zaracunali vec kot za novega original…na kratko- kupi nov display iz nemcije, anglije in ga sam zamenjas doma.

http://www.ebay.co.uk/itm/Replacement-LCD-Screen-and-Digitizer-with-Frame-for-Samsung-Galaxy-S4-i9500-w-/321389405983?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4ad44d271f

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close