Najdi forum

Pozdravljeni oz. pozdravljen,

Sem lastnica telefona Nokia Lumia 720 s katero, preko WI FI-ja prebiram pošto in ostalo
iz mojega računalnika in to kar doma. Delam pač doma in preko WIFIja sem nonstop dosegljiva pa še kuham lahko poleg.:)
Zanimalo bi me sledeče: sem naročnica Telekomovega paketa 1000, moj rač. operater je Telemach.
Doslej je vse lepo klapalo. Nekaj dni ugotavljam, da se je mobilec upočasnil, da komaj kaj dela (govorim o wifi-ju), danes pa dobesedno crkava. ‘povezava prekinjena’.
Zanima me koga od operaterjev naj o zadevi povprašam. Kdo naj bi nosil krivdo za nastalo, bi rekla kar ‘okvaro’ na mobitelu? Mobitel je v redu in doslej odlično opravljal svoje delo.

Kdo je tisti, zaradi kogar se WIFI povezava prekinja? Telemach ali Telekom ?

Če bo kdo vedel povedati, bom hvaležna.
Hvaležna bom tudi če dobim kakšno inštrukcijo, če se morda dogaja kaj drugega, ki pa nima veze z nobenim od naročniških operaterjev..

Telekom je v zadnjih letih propadel na vseh področjih, ker se ukvarja izključno s politiko, s stroko paprav nič! Poskusi z mobilcem pri drugem operaterju. Povej kako dela računalnik ? Če z njim ni težav potem je Wi fi v redu.

Pozdravljen, pravkar govorila z usl. Telekoma, pri njih naj bi bilo vse OK, internet dela brezhibno. (Telemach) Enostavno se nič več ne znajdem. Probala bom resetirat modem, da vidim, kaj bo potem. Naj dodam, da tudi Samsung tbl…, ne dela oz.občasno prekinja. Res ne vem, kaj bi bilo in kot kaže tudi pristojni, ne. Povsod je vse brezhibno.
WIFI pa nujno potrebujem. Namest, da bi delala, se vse dopoldne ukvarjam s tem.

Veliko potujem po hrvaški in me zanima sledeče. Pri mojih sosedih na Hrvaškem, oddaljeni deset do petnajs metrov imajo v hiši TP Link Wifi povezavo, v moji hiši pa interneta, TP Linka in Wifi povezave nimamo, ampak dobim signal na telefonu in tablici od soseda in to samo v enem prostoru in še to bolj slabo. Sedaj pa me zanima ali se dobi kaki brezžični Wifi ojačevalec da se v moji hiši povežem na ta signal od soseda in si povišam jakost signala v moji hiši tudi v drugih prostorih. Zelo bi bil hvaležen za odgovor in kakšen namig.
L.p

Pogoglaj za wifi ojačevalnik.

Če gre samo za 15 m bi potegnil kabel in na konec pri tebi priklopil wifi ruter.

oh jaaaa
če imaš telemachov modem, ki ima vgrajen tudi wifi, bo kar to problem. Tudi če ti internet dela, včasih wifi crkne in je treba resetirat modem.
Lahko jim pa rečeš naj ti dajo navaden modem brez wifi-ja in si kupis svoj router

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close