Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Računalnik se ne prižge do konca

Računalnik se ne prižge do konca

Prijatelj ima težavo računalnik se mu noče da zažene??
Ko prižge računalnik se prižge in pride do tistega mesta ko pokaže windows in potem se sam zopet restarta.Probal sem priti not v varnem zagonu ampak vse naredi isto pride da naloži windowse (XP) ko začne tista črtica teči desno in zopet se sam restarta.Kaj naj naredi??
Hvala za odgovore in pomoč
LP

Ponavadi je problem če je v compu CD ali DVD, lahko tudi USB ključ. Če ni to, potem odklopi in nazaj priklopi euro kabel. Če tudi to ne pomaga, je šla lahko katera stvar od hardwara…

Sam imam identičen problem. ker imam pa dualbot, se linuksi normalno zaženejo in delujejo, xp pa se resetira še preden se naloži.
Odklopil sem dvd, iztaknil usb, za trenutek odstranil napajalni kabel iz matične plošče, pa nič ne pomaga. Sumim, da je le programska napaka, ampak kje?

Zaženi oz. boot-aj iz windows CD-ja in popravi windows ali pa naloži na novo.

Samo zadnji nasvet je smiseln 🙂 Takle mamo!

Ko se računalnik prižiga bi se potem moral pokazati namizje , mi pa zmeraj ko bi se moral pokazati namizje se mi namesto tega pokaže siv zaslonn prosim pomagajte. Hvala

Zgleda ima tvoj frend skurjeno maticno. Imel enak problem, maticna je bila skurjena in se mi PC ni do konca prizgal, vedno se je znova zaganjal. Druga opcija, poleg maticne, je sesuvanje bios-a. Poskusi priti do bios-a. Ce ne mores, potem je maticna na zalost skurjena – 100 %

Imam podobno težavo. Računalnik se poskuša zagnati, a ko je pri koncu se pomovno resetira in se vse ponovi. Poskušala sem že z varnim načinom,… Kaj naj naredim da mi bo uspelo priti do namizja?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close