Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kater tablični računalnik naj kupim?

kater tablični računalnik naj kupim?

Zanima me kater tablični računalnik naj kupim. Dala bi do 350 evrov. Rabim ga predvsem za gledanje filmov, igrice, internet…

Lep pozdrav, Lina

jaz priporočam spodnjega za 190€

PRESTIGIO MultiPad 4 Diamond 10.1 3G (10.1” IPS,1280×800,16GB,Android 4.2,QC1.2GHz,1GB,6400mAh,2MP,HDMI,BT,GPS,FM,Phone,3G,Pouch) Black Retail

Asus, Samsung (visji rang, visja cena), nekateri priporocajo Acer in Lenovo, ampak se nisem poskusil. Sem bil prvo zainteresiran za Prestigio, ampak mi ga je vecina ljudi odsvetovala.

Moja dva otroka imata Asus ze eno leto,imata ga pa za gledanje risank,youtube,google play igre in vseskozi visita gor in do zdaj brez problemov pa baterija je vzdrzljiva. Za ostale znamke pa nevem kako so.

Svetujem ti da vzameš Gigaset Siemens QV1030, velik 10 inčni zaslon, odlična baterija, quadrocore 1.8 Ghz, Wifi a, b, g, n … Res top zadeva …. Edina pomankljivost …. da nima slota za SIM kartico, torej ne moreš klicat z njo ….. je pa itak prevelika, da bi jo mela na ušesu …. Men je osebno boljša kot Samsung Galaxy Tab 4 10.1 in cenejša tudi ….. dobiš jo za pribl. 350 € v redni prodaji … Ma pa tud že vgrajenega 16 GB spomina, od katerega je navoljo malo manj kot 10 GB za vsemogoče aplikacije …. dodatnega slota za spomin pa nima ….. polni se cirka 7 ur ….. z nonstop prižganim wifijem, bluetoothom, gps-om, igranjem igric in gledanjem filmov, zdrži nekje 3 dni …. drugače pa lahko tudi dva tedna, će jo uporabiš samo tu pa tam ….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close