Najboljše aplikacije za novega Ljubljančana
Zdravo vsem,
pred kratkim sem se iz Celja preselil v Ljubljano za čas študija. Ker mi je bilo vse novo in Ljubljane nisem poznal prav dobro, sem hrepenel po kakšni aplikaciji, ki bi mi olajšala življenje.
Prva s katero sem se srečal in mi je močno olajšala proces prehranjevanja je sigurno EHRANA.SI. Vsebuje menije vseh restavracij v Ljubljani, ki imajo dostavo (ugotovil sem, da imajo tudi restavracije v drugih krajih) hrane, katero lahko preko appa tudi naročiš na dom. Vsi vnešeni naslovi se shranijo za naslednja naročila (naslov v službi, doma…). Kot sem ugotovil je na voljo tako za IOS uporabnike, kot za Androidarje. TOP, samo to lahko rečem!
Naslednja na seznamu je BICIKELJ LJUBLJANA, ki ti na zemljevidu pokaže točke, kjer si lahko brezplačno izposodiš kolo za 1 uro in število prostih mest za vračilo kolesa. Glede na to, da nimam avta, sem nad to storitvijo enostavno navdušen.
Zaenkrat sem odkril ti 2 aplikaciji, verjamem pa, da se jih “skriva” še kar nekaj.
Prosim vas, da objavite še kakšno aplikacijo, ki si po vašem mnenju zasluži biti naložena s strani prišleka v Ljubljano, hvaležni vam bomo hribovci 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.