Ne da mi miru
Zivjo,
sej ne vem kje naj zacnem, ker to ze traja kar nekaj casa, ze kar tri leta.
No ja.. Zacelo se je tako, da smo se dopisovali na nekem chetu. Bilo je vse normala, zajebaval smo se, celo fb profile smo si razmenjali. Potem pa je zacel pisat, kako sem mu vsec in pisat taksne neumestne komentarje pod mojimi slikami, da sem ga potem kar izbrisala. Prvo sem ga seveda opozorila, da naj mi ne pise taksnih stvari ker kot prvo ni lepo, kot drugo pa sva samo prijatelja. On je seveda popizdu in mi zacel pisat’ v inbox, zalil me je in grozil. Ok, sem ga nekaj casa ignorirala, pa je se kar naprej pisal, pa sm ga blokirala, pa je naredil nove profile. Tudi na twitter profilu me je zalezoval, celo svojo sliko spolnega uda je dal gor na moj profil. Ok, spet sm ga blokirala, ampak je presel na instagram profil. Ok, tudi to sem ignorirala, ampak to ze traja tri leta in mislim, da je ze cas da se to neha. Celo mojega oceta je kliknil na fb in pisal. Mislim, kaj mu ni jasn. V tre letih mu nisem niti enkrat odg na njegova sporocila in groznje. Napisala sem na zidu da ga bom prijavila, ker sem vedela da redno obiskuje moj profil in da bo to prebral. Misila sem, da se bo mogoce malo ustrasil in bo nehal, ampak ne… To se kar naprej vztraja. Ne vem vec kaj naj delam, dajte mi kaksen nasvet. Mogoce ima nekdo podobne izkusnje z internetnimi zalezovalci? Hvala
Forum je zaprt za komentiranje.