FB stran za podjetje
Za podjetje sem želela narediti FB stran. Naredila sem jo – prijavljena sem bila s svojem accountom. Ali to pomeni, da za vsako urejanje se moram prijaviti s svojim geslom? Želela bi namreč, da ima še kdo v podjetju dostop za urejanje informacij.. Kako sedaj to spremenim…???
Ja, v Fb se vedno prijaviš s svojim osebnim profilom.
Če želiš, da stran upravlja še kdo drug, ga določiš za administratorja. Pazi koliko pristojnosti mu daš, ker tisti, ki ima vse, lahko tu fb stran izbriše. Pa vsi, ki pa jih rad dodala za administratorje, morajo biti tvoji Fb prijatelji, drugače ne gre. Lahko pa jih potem, ko jih postaviš za admine, odprijateljiš.
Ja, se mi je zdelo, da je tako. Če nekdo nima FB profila (npr. direktor) potem ne more urejati profila? Ker svojega gesla pa ne mislim dati…
naredi “osebni profil” podjetja in s tem ustvari stran podjetja, ce je ime/polno ime podjetja tako, da bo slo “osebnega” naredit. Tisti, ki ste facebookovci, se spoprijateljite s podjetjem in uporabljajte ta osebni profil za skupinskih Druzbene in predlaganje idej. Ta osebni profil podjetja naj ima mail in geslo, ki ga bo poznal sef (ki drugace ni na FB) kot tudi vsi ostali, ki bi prispevali in boste aktivni na stran. Da ne bo zmesnjave, je pametno uvest urnik ali termine dezurstev-kdo kdaj kaj objavlja, kdaj je kdo zadolzen.
Forum je zaprt za komentiranje.