Facebook vsemu svetu omogocil , da vidi vase objave
Berem Slovenske novice, kjer je ta clanek. Pa mi ni cisto jasno kako to mislijo…. se pravi, da bo vsak od vsakega lahko bral vse objave – stare in nove? Potem tudi, ce imas nastavljeno, da tvoje objave vidijo samo prijatelji ne bo vec tako, ampak jih bodo lahko vsi brali? Meni to ni nic jasno. V nastavitvah pa bo se zmerajmogoce, da nastavis kdo lahko vidi tvoje informacije …. kaj je to misljeno RD in mail ?
Ta pametni prosim ce mi kdo to obrazlozi!
Ali to gre tako , da pac v FB iskalnik vtipkas ime osebe in se ti prikazejo vse njegove objave do sedaj????????
če imate nastavljeno zasebnost objav na javno, potem lahko vsi vidijo, ja
če pa imate označeno, da lahko vidijo samo prijatelji, pa bodo videli samo prijatelji.
ta članek, ki pa je v slovenskih novicah, je pa en sam bulšit
facebook je uvedel iskalnik javnih objav na facebooku, ne pa da so vse objave uporabnikov javne…
Facebook today (Oct. 22) rolled out a new version of its search engine — dubbed Search FYI — that examines every public post on the social network.
The new search function will be problematic to those Facebook users who make all their posts public. Searching Facebook for the word Drunk reveals that some users may not be realize, or care, what their settings are.
http://www.tomsguide.com/us/facebook-search-fyi-public-posts,news-21753.html
Prva rešitev je prenehanje z branjem trač časopisov oziroma zavedanje, da več ali manj kar tam piše ni res.
Tule mi pa zelo manjka gumb “like”! 😉
Tule mi pa zelo manjka gumb “like”! ;)[/quote]
�
Hvala za obrazložitev!!!!
Evo MON je zakon. Tukaj dobim najbolj verodostojne informacije.
Bom odpikala Slovenske novice……… in raje prebirala MON.
Kaj bi jaz brez vas? 🙂
tole se slisi kot posledica uvedbe nadzora zuckerberga na facebook na zeljoangele merkel zaradi izbeglic, saj sta se tudi o tem ogovarjala…
Itak pa je vse, kar je objavljeno na netu, javno. Nastavitve gor ali dol. To je tako kot skrivnost – čim jo ve več kot 1 oseba, ni več skrivnost. Tiščanje glave v pesek je zato po mojem slaba rešitev. Je bolje ne objavljati stvari, ki bi lahko kadar koli škodile – če jih že počneš, jih vsaj zadrži zase.
Tule mi pa zelo manjka gumb “like”! ;)[/quote]
Ti ga posodim
[img]http://shrani.si/f/1V/119/2QWeoPyd/facebook-like-icon.png[/img]
Forum je zaprt za komentiranje.