Najdi forum

ne zaupam fantu

Pred sedanjim partnerjem sem imela dve dolgi zvezi, kjer je bil polno laži in prikrivanja. Takrat tudi nismo skupaj živeli, je bilo vedno samo dogovarjanje kdaj in kako bo ko bomo skupaj. Ker je bilo tekom zvez vse skupaj nezdravo (neutemeljene obtožbe so padale name, prikrivanja, laži, manipuliranje)je v meni pustilo ogromno luknjo pri zaupanju. S sedanjim partnerjem že živiva skupaj, se trudiva urejati stanovanje, da bi nama bilo čim lepše, pa sem sedaj jaz tista ki pokvari vse skupaj. Vsako nekaj časa me popade ljubosumnje, nezaupanje do partnerja čeprav nimam posebnega razloga za paniko. Spomnim se, ko sem začela s prvim t.i. partnerjem ‘zvezo’, sploh nisem bila takšna. Nisem se poglabljala v neumnosti in podrobnosti, bila sem brezskrbna in dobrovoljna. Rada bi bila nazaj takšna, ker vrjamem da me ob izbruhih ne bo več dolgo prenašal, ki ga ne želim izgubiti, ker je čisto nasprotje od prejšnjih partnerjev.Ima kdo kakšen predlog kako še urediti mojo težavo poleg tega da se na vse pretege zadržujem in me še vedno razžira?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close