Najdi forum

stacionarni telefon

Pri stacionarnem telefonu plačujemo samo naročnino, rabimo pa ga nič ne. Imate še te telefone. Kako se ga odjavi?

Pokličeš na telekom in odjaviš.
Mi ga tudi že nekaj let ne uporabljamo.
Telekom pa služi na njih tako, da so naročnine za internet tako visoke, telefonijo pa ti skoraj zastonj “podarijo”. Dejansko pa oboje mastno plačaš.

A nič ni treba pisno?

Sem bila lani na tem, da odpovem stacinarni telefon, ker me nanj kličejo le še akviziterji.
Potem je enkrat za par ur crknilo mobilno omrežje, točno medtem ko mi je oče iz drugega konca Slo jamral, kako slabo se počuti. Komunikacija ni bila več možna, rešil me je stacionarnec, da sem lahko sploh poklicala rešilca in koordinirala celo akcijo.

Se vseeno splača imeti v rezervi plan B, ravno v primerih, ko gre za zdravniško pomoč.

Ali si na Telekomu, pa delaš malo reklame

Zelo prozorna samoreklama, ki naredi več škode kot koristi. Več sreče prihodnjič….

Moji starši ga imajo, tudi jaz sem ga imel v prejšnjem stanovanju – in to je praktično zastonj. Mislim da je bilo 2 eur na mesec, med seboj smo se pa brezplačno klicali.

Midva stacionarnega telefona tudi ne potrebujeva, ampak ga imamo v paketu v trojčku, kjer posebne naročnine za telefon ni. V glavnem ga uporabljam za čvekanje z dvema prijateljicama, ki sta tako kot jaz na Telemachu in lahko zastonj čvekamo.
Če bi imela stacionarni telefon posebej in morala zanj plačevati še kakšno naročnino, bi ga vsekakor odjavila.
A kako se ga odjavi? Pokličeš tja, od koder ti pošiljajo položnice pa vprašaš… To je pa res taka kunšt, da je treba na forum vprašat!

Mi ga več nimamo. Zdaj ko so bile te akcije za mobilno telefonijo na T2 (mogoče so še vedno), sem šla osebno tja, stacionarca odjavila (opravljeno takoj, v nekaj sekundah) in vzela 2 mobilni številki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close