Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Problem pri shranjevanju datoteke, ki vsebuje veliko fotk

Problem pri shranjevanju datoteke, ki vsebuje veliko fotk

Šivilja
20.11.15 12:54
Takšen problem imam:

Imam datoteko v Wordu, kjer si zapisujem zapiske s tečaja šivanja in v to datoteko lepim tudi fotografije, ki sem jih posnela na tečaju, skratka–v datoteki so postopki izdelave posameznih oblačil. Datoteka ima 40 strani. Včeraj med delom pa so se pojavili problemi:

Pojavilo se je naslednje sporočilo:
“Tabela v dokumentu je poškodovana. Če želite obnoviti njeno vsebino, izberite tabelo, nato pa v meniju Tabela izberite ukaz, “Pretvori tabelo v besedilo”

Sledi še tekst: To sporočilo o posredovani napaki je lahko posledica poškodovane tabele v trenutnem dokumentu. Vsebino dokumenta in tabele lahko obnovite tako, da zaprete dokument in ga ponovno odprete z možnostjo Odpri in popravi v pogovornem oknu Odpri ( meni Datoteka ). Možnost Odpri in popravi najdete tako, da izberete puščico dol poleg gumba Odpri. Možnost Odpri in popravi je na dnu menija. Ko je dokument popravljen, bi morale biti poškodbe ali nepravilno oblikovanje tabel odpravljeno.”

Navodilo sem seveda upoštevala, vendar pa datoteke nisem mogla popraviti. Vsi gumbi v orodni vrstici so sivi in neaktivni, razen gumba za shranjevanje, ki je še vedno delujoč.

Je še kakšna druga možnost, da datoteko popravim? Se to pojavlja zaradi tega, ker imam v datoteki veliko fotografij? Bi bilo boljše, da datoteko razdelim na več delov in vsak postopek šivanja shranim posebej in ne v eno datoteko, ki doseže potem tudi po 200 strani?

Že v naprej hvala za kakršnokoli pomoč.

Poskusi ustvariti kopijo dokumenta in ga še enkrat odpreti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close