Igrice za odrasle na telefonu
Naslednjih nekaj tednov bom prikovana na posteljo. Najprej v bolnici in nato doma.
Pripravljeno imam zalogo filmov, knjig, pregledan tv program kaj bom sledila (v vsakdanjem tempu ni časa). Bi si pa naložila še par igric na telefon.
V časih študija sem kdaj na računalniku dala za 5 minut možgane na off na tak način:-)
Edino kar vem da ne maram so igrice kjer so potrebni hitri spretni prsti.
Kakšne ideje, predlogi? Aja znam naložiti iz trgovine, ki je naložena na telefonu 🙂
Hvala za ideje
Hja… jaz imam za trenutke, ko je treba kaj počakati naložen backgammon in ski challenge.
Sicer pa raje berem kaj, za kar mi je na računalu zmanjkalo časa. V ta namen priporočam Pocket.
raje kt telefon
če maš kak star laptop si naloži gor win xp, dosbox pa stare špile iz 80,90 let. meni je drgač zakon atomic (sestavljaš molekule tko da premikaš atome)
špile si pa dol zlovdaš s kakim novejšim OS (kak drug laptop, komp, tablica,…) al pa si zapečeš live verzije linuxov (jih butaš kar iz tega kompa kjer laufaš xp je) posrfaš po netu, shraniš in viva la špil
Na telefonu imam pasjanso in pajkca, da spilam v kaksni cakalnici.
Na tablici imam Secret Society od G5, mi je fajn, na izi.
Nintendo ima pa Profesor Laytona, ki je igrica, malo detektivska in za vsako napredovanje rešuješ uganke, ki so sicer v angleščini, ampak so super, meni je blazno všeč in moja mladina tudi oožuje to igrico, ne vem pa, če obstaja verzija za telefon.
jaz imam na telefonu igrice TalkingToma in Solitere 🙂
Wanderball na vibru. Ne igram igric, a ta me je čisto prevzela. Je v nadaljevanju, vsak dan napreduješ v višje stopnje.
Forum je zaprt za komentiranje.