Najdi forum

bob naročnina

Kaj je sedaj s tem bobom? Kupila gsm, aktivirala kartico, prijavila se preko spleta in nato me obvestijo iz kurirske službe, da je prišlo do neke napake in morajo papirje zavrnit. Ok, sedaj čakam že dva tedna na to pogodbo za naročniško razmerje in papirjev ni od nikoder. Klicala sem na bob in pisala na njihov fraud naslov in ni odgovora. Ali je imel kdo podobne izkušnje? Kako ste to rešili? lp

Meni so odgovorili v istem dnevu po mailu, kaj je narobe, po odpravi sem se ponovno lahko prijavljala po štirih urah.

Jaz sem pisala v ponedeljek in ni odgovora. [email protected]- ali je pravi naslov?

Pravi naslov je. Pa pošlji še enkrat

Vztrajaj.

Jaz imam pa z bobom dobre izkušnje. Kupila sem nov telefon, aktivirali smo kartico, plačujem zelo malo. Prej sem bila pri TUŠ mobilu in je bilo eno veliko razočaranje. Plačevala sem ogromne zneske.

Mi smo pa šli iz boba (ker nima 4G, sms-a ob nedosegljivosti, nobene podpore) na telemach in sedaj plačujemo kak evro več, a imamo vsaj redsnega operaterja.

Avtorica, priporočam, da jim res zatežiš, če ne pa pojdi kam drugam, kjer te bodo resno jemali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close