Telekom
Enkrat sem za dva meseca zamudi plačilo Telekomu in plača zadnji dve. Dopustniška mi je “ušla”. Tudi prej nekajkrat nisem plačal v roku pa sem jo odnesel brez opomina. Prejšnji in ta mesec pa sem prejel SMS z opozorilom o izklopu za zamudo, manjšo od treh dni. Torej, če ne plačate nekoč po malo daljšem času – brez opominov – ti takoj naslednjič grozijo že po treh dneh. Za prvo omrežje si kriminalec zaradi pozabljivosti in potencialno boš zamujal vsak mesec. Plača pa je konec meseca (nisem še penzionist). Hvala TELEKOM, državna grabežljiva firma.
preveri za kateri račun te terjajo
jaz sem malo šlampasta bila in sem pozabila neke račune plačevat, pa me na telekomu vedno terjajo šele po enem mesecu. še nikoli ne po treh dneh neplačila…
po mojem imaš še septembrski račun odprt…
telekom je državna firma samo v zvezi s pobiranjem dobička in kadra v upravi
konec meseca je bil pred kratkim.
in ja, tudi ko boš penzionist, bo priliv na račun konec meseca, le da bo pol manjši.
priliv mislim, mesec bo enako dolg…
Plača je lahko najkasneje 18. v mesecu, tako da sumim, da gre za izmišljotino.
Bi pa drugače obstajalo več opcij. Na primer dogovor s Telekomom, da nastavi obračunski interval 25. v mesecu, tako da bi račun zapadel v plačilo prvi teden v naslednjem mesecu.
Čisto navaden tat si! Uporabljal si storitve, plačal jih pa ne bi! Če bi v trgovini nekaj ukradel ( pomeni odšel brez plačila) bi te lovila policija, pa še pred sodnika bi šel zaradi kraje. A v tem primeru pa temu ni tako? Kradeš, lažeš….
Forum je zaprt za komentiranje.