SPletna stran za nakup parfuma
Pozdravljeni,
prosim za pomoč pri izbiri spletne strani, kjer lahko kupim original parfum po ugodni ceni.
Kamorkoli pogledam, pridem do nekih podatkov, da pač parfumi po taki in taki ceni sigurno niso original.
Hvala!!!!
Salma, Spletična, feelunique.com …(pri slednji čakaš cca. en teden)
Če hočeš original se obrni na distributerja in zakupi večjo količino pa boš dobila poceni in original.
Ker drugače velikih razlik v cenah originalnih parfumov ni. Če bi se dalo dobiti poceni originale, potem nihče ne bi več kupoval v parfumerijah.
Salma, Spletična, feelunique.com …(pri slednji čakaš cca. en teden)[/quote] Feelunique ne pošilja parfumov v Slovenijo, samo ostalo kozmetiko, sprayev ne.
Salma, Spletična, feelunique.com …(pri slednji čakaš cca. en teden)[/quote] Feelunique ne pošilja parfumov v Slovenijo, samo ostalo kozmetiko, sprayev ne.[/quote]
Aha, nisem vedela, zadnjič sem kupila šampone, so bili zelo ugodno, za parfume je bila tudi neka akcija, naročala jih res nisem, se opravičujem.
kupujem pri spletični, najcenejši
Salma, Spletična, feelunique.com …(pri slednji čakaš cca. en teden)[/quote] Feelunique ne pošilja parfumov v Slovenijo, samo ostalo kozmetiko, sprayev ne.[/quote]
Saj kamor jaz gledam (parfumcek.si), so cene cca 10-20eur nižje kot v parfumeriji, to se mi zdi še realna cena tudi za original. Pa preberem prej nekje, da na parfumcek.si pa sigurno niso originali….
Ne pričakujem jaz 50% nižje cene.
Fragrance Direct, UK
Poštnina še dodatno cca 10 funtov. Preračunaj, če se splača. Jaz kupujem tam Vero Wang, ki je pri nas ne dobiš.
Kaj pa parfumcek.si? je OK?
Forum je zaprt za komentiranje.