pametni telefon
Na svoj “pametni” telefon sem dobil eno “pametno” sporočilo in jaz, genij, sem vpisal svojo številko mobitela (kljub temu, da sem bil na to prej opozorjen) in bil takoj ob 249 centov.
Ampak to ni edin problem. Zdaj dobivam vsak drugi dan sporočilo in prav vsako me stane skoraj dva evra in pol.
Toliko v opozorilo tistim, ki ste vsaj majčkeno manj bedasti kot sem sam.
Če slučajno kdo ve za kakšno rešitev, mu bom pa zelo hvaležen.
kontaktiraj svojega operaterja, da te razveže od teh storitev….
ja, sem jaz tudi prej dobila en sms, kao nagradna igra za vinjeto… saj ne bi odgovorila, pa sem vseeno šla iskat splošne pogoje, kaj mi hočejo pošiljat…
ja, cel kup plačljivih sms-jev bi dobila….
Verjetno imaš na dnu tega sms navodilo, kako ustaviti. Ali na njihovi spletni strani. Če ne, kliči operaterja.
Ja, bilo je navodilo.
Ampak, jaz genij sem v tistem trenutku, ko sem spoznal kakšno traparijo sem naredil, zbrisal SMS, misleč, da bo s tem problem rešen.
LOL.
“Pametni” telefon si je mojo “komando” seveda vseeno zapomnil.
Sicer pa, hvala za odgovor, prav tako @operater.-ju.
Upam da mi bo zadevo lahko telekom zadovoljivo rešil, če ne zabrišem vse skupaj v Savo v najglobji tolmun, ki ga bom našel:-(
Še jaz genij, mene pa zanima, kako s pametnega tel. spravim fotografije na računalnik… Se to sploh da, ker pri nakupu ni bilo zraven nobenega kabla, razen polnilca. Jao, res ne vem.
aplikacija
https://photos.google.com/
z usb kablom, ki ima manjši konektor na eni strani, tak, ki gre v polnilec, tudi gre.
samo ta kabel moraš
ali dokupit
ali ga imaš pri polnilcu, če se ga da razstavit.
Zakaj le si kupujete pametne telefone, če jih ne znate uporabljat?
Grem stavit, da ti še zdaj za več kot pol funkcij ne veš, za kaj jih imaš!
Grem stavit, da ti še zdaj za več kot pol funkcij ne veš, za kaj jih imaš![/quote]
No ja, če nič drugega, znam vsaj fotografije s telefona na računalnik spravit. S kablom, pa brez njega tudi.
In ja, bi si upala stavit, da vsaj za pol funkcij vem, zakaj so na telefonu. Pa še precej aplikacij sem sama dodala. Takih uporabnih, ne igrice.
Jaz za sebe z vsakim dnem, ko postajam starejši, vem, kako malo vem.
Sam Bog ve kdaj boš nekaj podobnega tudi ti spoznal.
Če boš sploh kdaj…
To ni problem pametnega telefona ampak, ker ti oni dostavljajo sporocila na katera je nekdo narocen. Lahko bi imel nokio 2100 pa bi se vedno racunali za sms sporocila. Tako, da so vsi komentarji zgoraj o pametnih telefonih nepotrebni…
Sicer pa, hvala za odgovor, prav tako @operater.-ju.
Upam da mi bo zadevo lahko telekom zadovoljivo rešil, če ne zabrišem vse skupaj v Savo v najglobji tolmun, ki ga bom našel:-([/quote]
Telefon si ni nicesar zapomnil ampak si je zapomnil streznik ponudnika teh placljivih sms-ov. Ce se ne odjavis oz. ti zablokirajo stevilko s katere prihajajo pri operaterju bos vedno placeval za dostavo. Tudi, ce zamenjas telefon. Lahko celo, ce telefon vrzes kot pravis v Savo, ce se sporocilo v sistemu steje kot dostavljeno…
Forum je zaprt za komentiranje.