Najdi forum

pametni telefon

Za kateri pametni telefon navijate ali bi ga imeli Samsung S6 ali IPhon 6. Meni je vše Samsung S6

Meni je bolj všeč Samsungov S6, ti pa povem iz izkušenj: s Samsungom sem imel same težave, predvsem s klici, potem sem menjal za Iphone 6s in zadeva dela.

Galaxy S6.

OnePlus 2

tega bi imela

Nimam nobenih problemov s Samsungom. Je pa res, da kupujem samo visje cenovne razrede Samsungov: S5, S6…
Ni bilo niti problema z drugimi operaterji: Bouygues, Orange, AT&T, T-mobile … Tako, da mobitel takoj, ko se znajdem v drugi drzavi uporabljam takoj. Moj operater zagotavlja brezplacen prenos podatkov v mojem paketu za precej drzav sveta. Tako, da podatkov nikoli ne izklopim. 🙂

Imam že tretjega Samsunga, Galaxy S5 mini, najbrž ni višji cenovni razred, ampak nikoli težav z njim.

In za kaj točno rabite te pametne telefone? Plačate za en kup funkcij, ki jih nikoli ne uporabljati.
Bedarija na kvadrat. Samo duvanje, da si lahko kupiš telefon, katerega zmogljivosti ne uporabljaš niti 20 %.

Lumia 950/950xl

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Tebe pa ne razumem. Če je tako super telefon, zakaj imaš že tretjega? 😉

Zato, ker pametni telefon znam uporabljati? O.o

Kjer se prepirata 2, LG najboljši mobilnik ima. LG G4

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close