Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija na MONu preko pametnega telefona, hehe

na MONu preko pametnega telefona, hehe

…ker manjkajo v besedilu šumniki 😉

Folk še na zmenkih hodi na MON pa tudi med malico “monirajo” na netu 🙂

Ne uporabljam sumnikov niti na racunalniku. IRC navada.

Jaz pa samo na IRC-u ne uporabljam šumnikov (in jih tudi nikoli nisem), ker še vedno IRC-am :))

aja?

[img]http://i65.tinypic.com/5ozbpj.jpg[/img]

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Sumniki niso merilo. Jaz naprimer pisem z majzeljnom in kladivom na kamnito plosco. Sumniki bi načeloma šli, ampak je preveč dela z njimi. 🙂

Jaz pa samo na IRC-u ne uporabljam šumnikov (in jih tudi nikoli nisem), ker še vedno IRC-am :))[/quote]
Kaj to se obstaja? 😀

Itak, ker zaviti S ni noben problem izklesati z ravnim majzelnom, strešico pribit 2z dvemi ravnimi kraki je pa umetnost :))

Jaz pa samo na IRC-u ne uporabljam šumnikov (in jih tudi nikoli nisem), ker še vedno IRC-am :))[/quote]
Kaj to se obstaja? :D[/quote]

Še 🙂

Lahko si dol potegneš, pa sprobamo. Lahko bi imeli kanal #mon, če ni že zaseden. Na Siol Forumih smo to včasih imeli.

Tud pametni telefoni imajo ššššumnike.

Kaj to se obstaja? :D[/quote]

Še 🙂

Lahko si dol potegneš, pa sprobamo. Lahko bi imeli kanal #mon, če ni že zaseden. Na Siol Forumih smo to včasih imeli.[/quote]

Ma sej ga imam verjetno se nekje na racunalniku 🙂

Ej dej mi server pa port povej 😀

Samo na nekaj te pa moram opozorit Peachess. Na IRC-u se ti vidi IP. Vsi ga lahko vidijo.

Sej imam dinamiko 🙂 mogoce bom celo bnc usposobla 🙂 evo sem na #mon 🙂

Ej Gunnar, kaj pomeni tisto “sledi temi”? A to te opozori, če je kak nov odgovor pri temi, kjer si odgovarjal? Neregistrirani tega nimamo…

Ej Gunnar, kaj pomeni tisto “sledi temi”? A to te opozori, če je kak nov odgovor pri temi, kjer si odgovarjal? Neregistrirani tega nimamo…[/quote]

Ja, to je ena izmed prednosti registracije. Po nekaj dneh, ko na temo že pozabiš, se lahko pojavi še kak odgovor, ampak nikoli ne zveš zanj. Tudi anonimnost nas stane, žal 🙁

Ej Gunnar, kaj pomeni tisto “sledi temi”? A to te opozori, če je kak nov odgovor pri temi, kjer si odgovarjal? Neregistrirani tega nimamo…[/quote]

Ja, to je ena izmed prednosti registracije. Po nekaj dneh, ko na temo že pozabiš, se lahko pojavi še kak odgovor, ampak nikoli ne zveš zanj. Tudi anonimnost nas stane, žal :([/quote]

Hvala za odgovor. Smo prikrajšani, ja 🙁 se pa menda kmalu obeta sprememba, ko boš lahko na vrhu razporejal teme, ki jih želiš videti- vse, že prebrane (da takoj vidiš nove odgovore) itd. Ne bo več treba pregledat celih strani znova. Pa še mnogo novosti. Se veselim 🙂 pa lahko noč 🙂

Seveda IRC se obstaja. O.o Sumnikov pa ne uporabljam. Ne uporabljam slovenskega prevoda. :p

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close