Barca ali kdo drug
A imate še stacionarne telefone ali samo mobilnike? Mama stacionarca ne rabi, zato sem mnenja, da bi ga izklopili. Kličejo samo akviziterji. Barca kaj imaš ti? Kaj naj?
Nimam pojma, kaj potrebujete oz.potrebuje in uporablja mama.
Pri nas imamo še stacionarca, celo 2 številki..
Kliče nikamor ne, če jo kdo pokliče, večinoma so akviziterji, ki jo pol okrog prinašajo. Ima tudi mobitel. Kaj naj pol?
priključek ali telefon? ker telefon lahk sklopiš, priključek ti pa ostan ein zanjga plačuješ, neglede al fon rabš al pa ne….
sedaj pa
kak pa do neta, TVja (če mate internetni tv) dostopate ? Ni problem kenslat, če maš v bližini optiko, al pa free wifi al pa mobilni net in nerabš njihove televizije, oz maš drug vir za čepenje na kavču. ne pozabt na te hece
Nimam stacionarnega telefona, nimam interneta preko tel. linije, nimam tv preko interneta.
Imam mobilni telefon, mobilni internet, TV preko sobne antene.
Je zadeva konkretno cenejša.
Sicer pa pošljete pisno na Telekom in mami v 30 dneh izklopijo zadevo.
Res ne vem, zakaj plačevati zadevo, ki je uporablja. Odklopijo tako samo v centrali, fizično v omarici ne in
tako se lahko vedno nazaj priklopite preko bilo katerega operaterja.
ja okej v tem primeru komot prikljuiček odjaviš. To ma telekom čez, oni so lastniki. Njih kontaktiraj in to bo to
Mama ima stacionarnega preko telekoma. Itak plačuje še RTV naročnino+ima še kabelsko tv preko EVJ elektroprom. Interneta ne uporablja. Torej lahko odklopimo iz omrežja? Priključek ostane in če želimo spet priklopit se plača 40€.
Internet je preko telefona ja, samo mama tega ne rabi več. Oziroma sem ga rabila jaz, pa me ni več doma. Pol lahko brez problema odklopimo?
Forum je zaprt za komentiranje.