AUTO CAD
Nujno potrebujem pomoč. Prosim če mi lahko kdo pomaga. V računalništvu sem precej neuk. Na študij sem se vpisal ob delu in mi te reči delajo preglavice.
Pred tremi leti sem začel delati diplomo iz enodružinske hiše na fgg. Takrat sem se vpisal na tečaj risanja in smo kot tečajniki dobili brezplačne CAD programe za risanje (EDUCATION VERZIJA, ki dela zgolj tri leta). V tej verziji sem risal v programu AUTODESK REVIT 2013 in AUTOCAD 2013. Bilo bi vse lepo in prav, če bi diplomo naredil pravočasno. Žal sem vse zrisal, pripravil gradiva in tudi diplomo napisal do polovice in tako je ostalo. Zdaj ko sem se odločil diplomo končati, pa sem zgroženo ugotovil, da mi ti programi ne delajo več. Diplomo moram nujno končati letos spomladi.
Res bi prosil za pomoč nekoga, ki te reči obvlada, da mi pomaga. Prosim za nasvet. Če je kdo pripravljen priti k meni in mi naložiti skrekano verzijo, sem pripravljen tudi plačati. Licence res ne bom kupil, ker program res potrebujem samo za diplomo. Lahko mi odgovorite tudi zasebno.
Forum je zaprt za komentiranje.