Najdi forum

KOPIJA NA ZUNANJI DISK

Pozdrav vsem!
Glede na dejstvo da je vedno več računalniških goljufij, ki ti zaklenejo računalnik in zahtevajo odkupnino, me zanima kako se naredi kopija vsega na zunanji disk?
Lepa hvala v naprej!!

To narediš z namenskim programom za kopiranje ali t.i. sliko diska.
Na primer z ‎Acronis True Image

hvala za tvoj trud, vendar sem jaz čist blond za tvoj odgovor…..lahko malo bolj pomagaš, prosim!!

“Kopijo vsega?” Kaj je zate to vse?
Mape prekopiraš zelo enostavno , kopiraj prilepi in konec! Res vzame nekaj časa a se da vse urediti. Lahko kopiraš (s pomočjo CTRL) tudi več map istočasno. Ko boš nabavila diska pazi da bo na njem dovolj prostora.

Lep pozdrav!

lepa hvala!
Kaj pa potem čez 14 dni npr. ko se mi zopet v istih mapah naberejo nove zadeve, a moram spet vse kopirat in prilepit??
A obstaja kakšen dober free program da staro kar povozi, da mu daš samo npr. ukaz naredi kopijo…

Če se gre le za kopiranje map in podatkov v njih to ni problem.Pri postopku kopiranja dobiš tri opcije:
1.- Nadomesti datoteke na cilju (izbereš, če želiš zamenjati vse datoteke v mapi-traja dlje časa),
2.- Preskoči te datoteke (izbereš, če želiš da kopira le datoteke, ki še niso v ciljni mapi)- to je tvoja opcija, glede na vprašanje, ki si ga postavila.
3.-Dovoli, da izerem vsako datoteko (izbereš, če se želiš s kopiranjem ukvarjati cel dan :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close