PARTIS
Zdravo,
mogoče kdo ve, zakaj mi kar naenkrat zavrača dostop do Partisa? Do sedaj sem ga normlano uporabljala, sedaj pa, ko se hočem logirat, se mi Izpiše:
Bili ste odstranjeni s portala
Uporabnik nima dovoljenja za dostop do te strani
Če menite, da gre za napako pišite na podpora@partis.si
razlog: Automated system ban: Ban zaradi 5 opozoril.
če želim pisati glede napake, izpiše, da stran ne obstaja več. Je kakšen novi link? Hvala že vnaprej!

Nisi spoštovala pravil igre, pa so te blokirali – saj ti lepo piše razlog. Tako da zaenkrat lahko kar pozabiš na Partis in najdeš kakšnega tujega, ki nima tako strogih pravil.

Preveč si jemala, premalo dajala.
Res je nisi zadosti sejala,sejalno razmerje moraš imeti vsaj 1 ali več. Za vnaprej pazi kaj delaš, če se ti stran dopade in bi rada prišla nazaj pa se probaj še enkrat učlaniti samo si izberi druge podatke pa tud e-mail moraš met drugi drugač ti ne bo ratalo.

lepo prosim da mi pomagate.
meni je napisalo enako in ko se registriram mi napiše da je bila uspešna registracija, vendar ko se hočem vpisat mi napiše da imam blokeran račun. pa čeprav sem se registrirala pod drugim imenom in e-mailom.
prosim če lahko izvem kaj naj naredim da bom lahko ponovno prijavljena. (prosim)
ali pa da mi kdo pove za kakšno podobno stran.
hvala.

Ja, verjetno je res treba pazit na razmerje, so zelo strogi. Sj je po svoje tud prav. Glede na to, če bi vsi samo jemali in se glumili, potem ne bi bilo tako kvalitetnih in hitrih downloadov kot pa so sicer. Morda je samo problem takih kot sem jaz, ki nimam možnosti dobiti hitrejše povezave kot pa 1Mbit/256 Kbps.. Torej si razmerje zelo težko višam za razliko od tistih srečnežev, ki imajo npr. 20/20. Majo pa možnost doniranja nekih minimalnih zneskov in si s tem dobiš avtomatsko neko kvoto uploada. To se mi zdi pošteno do nas takih, ki nimamo druge možnosti.
youngman – v svojem brskalniku počisti piškotke. Vsaj pri meni je bilo tako. Ko sem jih pobrisal, sem se lahko prijavil z novim računom.
Kar se tiče pa razmerja: Partisovci so zelo agresivni in spremljajo vsak posamezen torrent. To pomeni, da moraš vsak! torrent sejati do razmerja 1, sicer kaj hitro dobiš opozorilo. Nič ti ne pomaga, če imaš skupno razmerje krepko čez zahtevano mejo (torej je na Partisu čisto brez veze donirati denar, saj imaš z sejanjem posameznih torrentov do zahtevanega razmerja itak tudi skupno razmerje v redu!)
Meni se je celo zgodilo, da sem dobil opozorilo za torrent, ki sem ga še vedno sejal, vendar ga njihov sistem ni “videl”! Cepci (beri administratorji) na Partisu celo propagirajo zviševanje razmerja z DL Freeleech-ov, pa kaj mi pomaga, če imam skupno razmerje 100, če dobim opozorilo za en sam torrent, ki ga nisem sejal do 1!!!
Na “mojblink” so glede tega veliko bolj pošteni!

dorizi – kako to misliš piškotek. kje pa naj bi bil ta nabiralnik? in kaj narediš, da te še enkrat ne blokirajo računa. ubistvu moraš met sam hitro povezavo da imaš razmerje nad 1. če jest prav razumem ?
ali veš še za kkšno stran kjer bi lahko filme vlekla dol.
hvala.
V nastavitvah tvojega brskalnika pobriši piškotke (cookies).
Če uporabljaš Firefox ga odpri in pojdi na Orodja -> Možnosti (tukaj izberi zavihek “Zasebnost” in vidiš “odstrani posamezne piškotke”). Izberi mapico Partis in jo pobriši.
Če uporabljaš Internet Explorer pa: ga odpreš, klikneš na Orodja -> Internetne možnosti in v zavihku “Splošno” -> vidiš “Zgodovina brskanja” in tipko “Briši…”. V tem meniju izbriši piškotke (cookies).
Stvar je v tem, da si je Partis s tem “piškotkom” zapomnil kdo si in te je poskušal prijavit z starim računom. Ko boš piškotek zbrisala, ti bo dal “vpisni” ekran, kjer se prijaviš z novim uporabniškim imenom in geslom.
Blokiranje: ja prav razumeš!
Ker imamo vsi (no vsaj večina) veliko hitrejšo povezavo za DownLoad (DL) kot za UpLoad(UL) je kar precej težko dosegati pravo razmerje.
Kar poglej pogodbo svojega internetnega ponudnika, saj vsi po vrsti ponujajo (npr: 1Mb/256Kb, 2Mb/512Kb, 4Mb/768Kb itd…) skratka hitrost prenosa “do” računalnika je 4 krat, pa tudi do 10 krat hitrejša, kot tista “od” računalnika! V praksi to pomeni, da moraš imeti comp prižgan in odjemalca torrentov vklopljenega 4 do 10 (in več) krat dlje, kot je trajal DL!
Kje “dol vleči” filme:
“Privatni sledilniki” (kot sta Partis in Mojblink) pa še množica drugih, kjer ZAHTEVAJO registracijo, sledijo svojim torrentom in od tod zahteva po razmerju 1. “Javni sledilniki” pa glede tega niso občutljivi (tam velja “fair play”, da pač čim dlje seješ).
Moj predlog bi lahko bil tak: prijavi se tudi na Mojblink, kjer so mnogo manj agresivni glede sejanja (tam ti res pomeni nekaj, če imaš SKUPNO razmerje nad 1. Če ti že pade razmerje, pa lahko z doniranjem dokupiš UL – imajo vse možne oblike plačevanja: položnica, Moneta, pa še in še…). Z par Euri si lahko popraviš UL!!!
Naslednja možnost pa je, da filme “dol potegneš” iz “public trackerjev” kot je Btjunkie (ne vem, če jih smem tukaj sploh navajat), nakar si podnapise “dol potegneš” iz “Podnapisi.net”.
Za “Javne sledilnike” (publick trackers) uporabi pa strička Googla.
Za dodatne informacije pa imaš moje podatke s pomočjo mojega uporabniškega imena!
LP
Dare
Prosim vas, če ne pišete na forumu imen trackerjev in podobnih strani, katere med drugim
podpirajo (“tako ali drugače”) krajo intelektualne lastnine – za katero se borijo
vse pravno priznane in čisto neodvisne firme pri nas od BSA, SAZAS-a in podobnih ******
Hvala –
Klemenxx

dare hvala zelo sem ti hvaležna.če pa bom še kaj rabila se bom obrnila nate.
lp

zanimivo.
jaz uporabljam opero. in mi piše, da imam na partisu blokeran račun ampak če pa grem na mozilla firefox je pa tako kakor da ne bi bilo nič. ne napiše mi niti da imam blokeran račun ko grem na njihovo stran. saj če sem na operi pa se na novo registriram in se hočem vpisat se ne morem ker imam blokeran račun.
lp

zdaj se darovala 2€. ali je to zadost,
in kdaj se mi bo računal za upload.
(oprosti k te tok sprašujem ampak nimam kaj veliko pojma o tem)
lp

Ne vem, če bo donacija dovolj.
Pošlji jim še e-mail, da si donirala.
youngman:
Najprej sorry za pozen odgovor, vendar sem bil včeraj popoldan odsoten, zvečer pa ta spletna stran ni bila dostopna.
Če prav razumem, z Firefox lahko prideš na Partis? To pomeni, da imaš ustvarjen in aktiven novi račun. Da boš lahko uporabljala Opero za dostop do novega računa, moraš tudi v tem brskalniku počistiti piškotke (ali pa samo Partisov piškotek). Ker ne uporabljam Opere, ti ne morem dati natančnih navodil, predvidevam pa, da je postopek za brisanje podoben onim za brisanje v IE in Firefox Mozzili.
Kar se donacij tiče: na njihovi strani pojdi na zavihek “partis.si” -> Donacije – in si tam preberi kar želiš vedeti. V tvojem primeru (donacija 2€) ne vem kakšen bo odziv glede na to, da je najmanjši znesek 5€ (nagrada 10GB UL).
LP
Dare

zivjo mene zanima ali je to zastojn ker hocem snet igrico in nikjer ne pise da je zaston kako naj naredim

prosim za pomoč..
enkrat so me že odstranili iz partisa pa sem potem čez dolgo časa lahko spet obiskoval stran sedaj pa so me odstranili brez opozoril
PA ČISTO NIČ NISEM BRISAL KAR SEM VLEKEL DOL IN SEM REDNO SEJAL
kaj naj naredim ?

@Denny Uporab proxy pa se na novo registriri…

noče me več vpisat ???????????????

pejd na http://www.mojblink.com ki je še boljša stran kot partis…

Pozdravljeni!
Tudi meni zavrača dostop do Partisa.Napiše mi kar sem prilepil spodaj.Razmerje imam zelo dobro,res pa je da ga nisem uporabljal že par tednov.Prosim za pomoč če kdo razbere kaj je narobe.
LP
Date: Sat, 04 Dec 2010 07:12:15 GMT
Content-Type: text/html; charset=utf-8
Keep-Alive: timeout=5
Set-Cookie: udata=147194%7C7%7C%7Cton%7C463.8+GB%7C156.6+GB%7C2.96%7C1290333187%7C0; domain=.partis.si; path=/
Set-Cookie: auth_token=487f3d8b98889259d2bd82645b08f24d0975ccdd; domain=.partis.si; path=/; expires=Fri, 04 Feb 2011 07:12:15 GMT
Set-Cookie: path=/
Status: 302 Found
X-Runtime: 0.02564
Cache-Control: no-cache
Transfer-encoding: chunked
f3
You are being redirected.
postamble();
0

to je ker nisi sejala drugače pa kot so drugi napisali če nimaš dobrega interneta nove gmaile delaj pa bo(vsaj pri meni deluje) ali pa donacije
pa še nekaj bi vas prosil da si preberete:
Sam tudi ne verjamem v Zastojn stvari ki jih najdeš na internetu, no ena teh strani je tudi KudosNetwork to je angleška stran ki tudi v resnici deluje. Stran deluje s povabljanjem prijateljev ko imaš na primer 2 dobiš ipod nano 8g ali pa pri 12 ps3 160g. Hja čudno se ti zdi zakaj bi ti dali zaston stvari za povabljanje prijateljev. No v resnici služijo tudi oni, saj imajo na strani različne ponudbe, nekatero so plačljive nekatere pa so čisto zastonj, v sloveniji je sicer možna samo ena taka ponudba in se imenuje INTUIT, ta pa bo zahtevala vašo bančno kartico. Vendar tu ni razloga za strah le oddidite s strani in po nekaj dneh boš dobil sporočilo s možnostjo dokončanja ponudbe brez bančne kartice, tako da ti ne morejo nič trgati in je 100% zastonj, potem pa se bo na strani čez nekaj dni (pri meni 7 dni) povedalo da je ponudba končana takrat je vse kar rabiš samo še povabiti prijatelej ki bodo storili isto. No ko sem bil pri ponudbah. Firme ki so dale te ponudbe plačajo nekaj denarja rej strani za vsakega novega uporabnika, ker pa samo zate ne plačajo dovolj za PS3 pa povabljaš prijatelej takod a je stran za vsakega nekaj plačana, in tako po recimo 15 povabljenih ki so končali ponudbo dobiš PS3 in s tem je tudi stran zaslužila tako da vidiš da se tudi njim splača.
Tukaj imaš dokaz o razpakiranju izdelka
http://www.youtube.com/watch?v=14i3PPxo-BM&feature=player_embedded
tukaj pa se registriraj:
http://consoles.kudosnetwork.co.uk/24042
če te zanima še kaj me vprašaj na skyep:travca5

samo en popravek za link evo ga LINK

Joj, ste hecni! Na PAr***u je pa ja enostavno delati nove accounte. Najprej seveda pobrišeš piškotke oz. greš delat nov račun v “incognito” oknu (brez beleženja zgodovine). Uporabiš en začasen mail (internet jih je poln, 10minutemail.com so pa že blokirali in ne deluje več), narediš account in to je to!
Forum je zaprt za komentiranje.