Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija odkodiranje simobil-telefona

odkodiranje simobil-telefona

ali mi lahko kdo pomaga z nasvetom? mam naročniško na simobil, pa bi rada z istim telefonom uporabljala mobi kartico. kako se da odkodirati hvala.

pa si že poskusila, da ti mobi kartica res ne dela? Če se ne motim, telefoni že kakšni dve leti ne smejo več biti zaklenjeni. Če pa so, tia ga morajo na si.mobilu zastonj odkleniti.

Mislim, da simobil še lahko ima zakodirane gsm-e, ti ga pa čist zastonj odkoridarajo, ko poteče pogodba!

sorry, res sem se motila 🙂 Očitno si.mobil še vedno zaklepa, tule piše:
***.zps.si/racunalnik-in-telefon/telefon-in-mobilna-telefonija/zaklepanje-mobilnih-telefonskih-aparatov.html?Itemid=313

kako ga lahko brezplačno odkleneš:
http://forumi.siol.net/archive/index.php/t-30766.html

no, na netu si moraš poiskat programček 🙁

Mobitel mora po zakonu odkleniti mobilni telefon, za Simobil to ne velja. Ponavadi je tako, da če jih lepo vprašaš, ti ga odklenejo tudi, če še ni potekla pogodba.

Če boš šla k njim in zahtevala, da ti ga morajo obvezno odkleniti, ti ga verjetno ne bodo. Vsaj tako je meni razlagal en fant, ki je tam zaposlen. Jaz sem rekla, da bom rabila telefon v tujini, kjer si bom kupila njihovo SIM kartico, zato so mi ga takoj odklenili.

Lahko pa si ga probaš sama odkleniti, potebuješ program in kabel, s katerim boš povezala telefon in rač. Lahko pa tudi najdeš koga na netu, ki to počenja redno, mu daš 10 evrov in et voila’.

ka mi lahka kdo pove kaka stran k se novi telefoni odkodirajo?prosim lp

ja sam a vela garancija če simobilov telefon odkodiraš??

imam mobite nokia 5230 in je odklenjen na simobil . rad bi da bi lovil na mobitel kako to odkoderati ?

Pozdravljen tade,

v kolikor je bil mobilni aparat kupljen v Si.mobilovi ponudbi, se zglasite v najbližjem Si.mobil prodajnem centru, kjer vam bodo uredili brezplačni odklep mobilnega aparata. Lahko pa nam tudi pišete na [email protected].
Naj vas opozorimo, da mobilnih aparatov kupljenih v SIMPL paketih ne odklepamo.

Z lepimi pozdravi

Iris Kranjc
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I [email protected] I 040 40 40 40

nokija5230 koda za dekodiranje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close