Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Izkušnje s prenosniki Toshiba

Izkušnje s prenosniki Toshiba

Pozdravljeni,
preobrnla cel internet pa kar si ne morem izoblikovat nekega mnenja o firmi Toshiba, ker je tako malo objav. Pa prašam tukaj…si kdo lasti Toshibo Satelitte (natančneje L50-B-1N8)…kakšni na splošno so teli računalniki, vzdržljivi al kvarljivi? Se da na njih naložit windovse 7?

Nisem zahtevna uporabnica, rabimo za si pogledat kakšen filemček, urejanje slik in plačevanje položnic 😉
Hvala za vsa mnenja, lp!

Kot vidim še vedno nisi dočakala niti enega odgovora.Po mojem mnenju pa je to zato, ker je takšnih računalnikov malo, vsaj jaz jih nisem videl veliko.
Windovse se zagotovo da naložit tako kot na vse druge, razen če ni računalnik že zastarel, npr, krepko več kot pet let in je izpraven.
Jaz imam Toshiba Satelite že okrog pet let, naloženi so Win 10 in vse dela brez težav. Grajo si zasluži le audio sistem kar je težava pri številnih prenosnikih. Zvočniki so takšni kot so, glas je nerazumljiv in moraš dobro poslušati, prav tako je težko razumljiv pogovor v Skypu. Poskusil sem s slušalkami in je nekoliko bolje, a še vedno ni tisto pravo. Prav tako smo poskušali z nastavitvami, a ni bilo bistveno bolje. Za filme ipd bo najbolje še kakšne dobre zvočnike.
Drugače pa ne moreš zgrešit.

LP.

no, hvala Ivan za vsaj tvoj odgovor. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close