Neskončni oglasni videi
Živjo,
imam eno vprašanje, čisto iz firbca.
Na internetu sem mimogrede zasledila več oglasov, v katerih naj bi oseba v videu razkrila neko “skrivnost” (npr. skrivnost, kako do ravnega trebuha; kako do uspeha ali kaj podobnega). Ko video odpreš, ne moreš preskakovat, niti ne veš, koliko bo dolg. Nobeni od teh reklam nisem nasedla, znam kritično razmišljat, me je pa iz firbca zanimalo, koliko časa bo človek govoril, preden bo prešel k bistvu in razkritju te “skrivnosi”. Dala sem si stran v ozadje npr. in vmes počela druge stvari in vsakič, ko sem se vrnila na ta oglasni video, je človek še vedno nakladal, ne da bi prešel k bistvu ali se približal odgovoru. Oglas lahko zgleda takole: “Razkrili vam bomo, kako brez telovadbe do ravnega trebuh, ampak najprej naj vam malo razložim, zakaj vam sploh želim pomagat…” in potem kar eo nakladanje, brez nasvetov, kako do ravnega trebuha, ampak samo nakladanje, zakaj npr. bi bilo dobro zate da ga imaš in podobno…. Ali pa: “Na koncu tega videa vam bomo razkrili, kako do dobrega zaslužka….” in potem na dolgo in široko naklada o xy stvareh in konca videa oz razkritja “skrivnosti” sploh ni videti….
Nikoli nisem teh videov gledala čisto do konca, da bi ugotovila, ali oglaševalec kdaj preide k bistvu, me pa zanima, kaj imajo taki oglasi od tega, da človeka pustijo čakati pred ekranom? Nočem delat nobene reklame tu… ampak en znan slovenski osebni trener (ful oglševan na fb-ju, na spletu nasploh) ima npr. take nakladaške videe in me zanima, kaj ima nekdo od tega… ali nekako služi preko tega, da človeka zadržuje na svoji spletni strani?
Si gledala kdaj topshop prodajo po televiziji. Preden razkrijejo ceno in ostale pogoje nakupa sigurno meljejo ene pol ure. To je verjetno isto.
Adblock plugin.
Forum je zaprt za komentiranje.