Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Ima kdo pametni telefon Lenovo?

Ima kdo pametni telefon Lenovo?

Ali ima kdo pametni telefon Lenovo (npr. model a319 ali podobno) in kako ste zadovoljni z njim?
Hvala za odgovore!

Imam, sicer ne tega ampak eno verzijo novejšo od tega. Pa še ugodna cena je bila , okoli 110€. Kaj te pa drugače zanima okoli teh telefonov?

Zakaj eni rinete v popolnoma nepreverjene firme?? Trenutno od firm so Nokia, Iphone in Samsung…ostalo je dreki peki…

Da te malo izobrazim:

Lenovo je največji svetovni proizvajalec prenosnikov in tretji največji svetovni proizvajalec mobilnih telefonov, takoj za Applom in Samsungom.

IPhone ni firma, kot navajaš, ampak blagovna znamka.

Nokie že nekaj časa ni več, sedaj je to blagovna znamka Microsoft Lumia.

Te še kaj zanima?

zelooo zadovoljna…..

Da te malo izobrazim:

Lenovo je največji svetovni proizvajalec prenosnikov in tretji največji svetovni proizvajalec mobilnih telefonov, takoj za Applom in Samsungom.

IPhone ni firma, kot navajaš, ampak blagovna znamka.

Nokie že nekaj časa ni več, sedaj je to blagovna znamka Microsoft Lumia.

Te še kaj zanima?[/quote]

Dol mi visi za Lenovo in za vas bedake ki nabavljate taka jajca…[/quote]

Lenovo je prav tako odkupil del IBMa, predvsem divizijo prenosnikov,torej vrhunsko ameriško firmo.

Neznanje ti je oproščeno, primerjanje nas z bedaki (sploh tisti ki se spoznamo na zadeve) pa te predstavi v zelo primitivni luči.

Dol mi visi za Lenovo in za vas bedake ki nabavljate taka jajca…[/quote]

Lenovo je prav tako odkupil del IBMa, predvsem divizijo prenosnikov,torej vrhunsko ameriško firmo.

Neznanje ti je oproščeno, primerjanje nas z bedaki (sploh tisti ki se spoznamo na zadeve) pa te predstavi v zelo primitivni luči.[/quote]

Lenovo je sredi lanskega leta od IBMa kupil še tamale strežnike. Tako, da nikakor ne gre za eno levo firmo, temveč za eno vodilnih.

http://blog.laptopmag.com/laptop-brand-ratings

Hp je že vedno zakon glede na ceno…

hp je šrot že par let.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Zanima me predvsem, ali tekoče delujejo, brez kakega štekanja, blokiranja…
ker Samsungi (ki jih tukaj opeva tale thorrr), so največja jajca, kar sem jih kdaj imela, nonstop blokira, šteka, zamrzuje… kljub temu, da nimam nobenih dodatnih aplikacij gor, razen tistih, ki so bile že gor, pa tudi uporabljam ga samo za “normalne” zadeve – klice, smse in tu in tam pogledat e-pošto in kaj poguglat. Pa zamrzne ravno, ko ga najbolj potrebuješ. To pravijo tudi ostali uporabniki Samsung telefonov in celo v mobitel trgovinah so mi rekli, da je to pri Samsungih šibka točka in da so nagnjeni k temu…

A se komu z Lenovom tudi to dogaja?

ker Samsungi (ki jih tukaj opeva tale thorrr), so največja jajca, kar sem jih kdaj imela, nonstop blokira, šteka, zamrzuje… kljub temu, da nimam nobenih dodatnih aplikacij gor, razen tistih, ki so bile že gor, pa tudi uporabljam ga samo za “normalne” zadeve – klice, smse in tu in tam pogledat e-pošto in kaj poguglat. Pa zamrzne ravno, ko ga najbolj potrebuješ. To pravijo tudi ostali uporabniki Samsung telefonov in celo v mobitel trgovinah so mi rekli, da je to pri Samsungih šibka točka in da so nagnjeni k temu…

A se komu z Lenovom tudi to dogaja?[/quote]

andro je še zmer andro, mal je odvisno od tega kakšno obleko androtu namenijo proizvajalci najbolj tekoče delajo tiste na nexusih, motorolah, lg-jih ker so najmanj obremenjene beri okrancljane da so vizualno všečne. a-319 ima pa za moje pojme mal prešvoh strojno opremo in se bolj splača pogledat serijo vibe.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

hp je šrot že par let.[/quote]

najboljše delovne postaje so hp in dell…

Samsung telefoni so zelo dobri, njihova slabost je

1. Bloatware operacijski sistem (Imajo prilagojen Android, nabasan s precej nepotrebne Samsung programske opreme ki porablja precej procesorskih in spominskih virov)

Lenovo ima nekaj svojih aplikacij prednameščenih ampak je sistem dosti bolj čist. Čistejši je edino mogoče še Nexus od Googla.

2. Razmerje cena/kaj dobiš za to ceno ni najbolj optimalna pri Samsungu. Dobiš malo manj zmogljiv Lenovo za pol cene Samsunga. Podobno je s telefonoma Nexus in OnePlus One. Z obema ne moreš zgrešiti.

Če imaš kakšno konkretno vprašanje glede OnePlus One telefona (ima ga partnerka) ti lahko tudi kaj povem.

Ali pa kot je Gunnar predlagal, poglej po seriji Vibe, dobiš zelo dober in zmogljiv fon, pa še vedno ceneje kot iPhone ali Samsung, sploh če ga kupiš direkt s kitajske,npr nekaj v tem rangu:
http://tr.im/JNNVh

hp je šrot že par let.[/quote]

najboljše delovne postaje so hp in dell…[/quote]

to mogoče, ibm jih sicer nese oz. lenovo, kar se pa laptopov pa tega tiče pa ne hvala, napihnjene tipkovnice po pol leta, crkovanje diskov…

najboljše delovne postaje so hp in dell…[/quote]

to mogoče, ibm jih sicer nese oz. lenovo, kar se pa laptopov pa tega tiče pa ne hvala, napihnjene tipkovnice po pol leta, crkovanje diskov…[/quote]

mobile workstation mislm…

andro je še zmer andro, mal je odvisno od tega kakšno obleko androtu namenijo proizvajalci najbolj tekoče delajo tiste na nexusih, motorolah, lg-jih ker so najmanj obremenjene beri okrancljane da so vizualno všečne. a-319 ima pa za moje pojme mal prešvoh strojno opremo in se bolj splača pogledat serijo vibe.[/quote]

Ja, saj tudi mene malce moti, da ima ta Lenovo RAM le 512 MB…. a ker trenutno iščem nekaj cenejšega, si najbrž ne morem privoščiti 2 ali 4 gb rama za nizko ceno… :/

Kej tazga bi meu za multimedijo (čim manjši ekran)…za SSD disk se mi gre, ker je neprimerno hitrejši od klasike…
Eni pravjo da je i5 celo boljši od i7 za normalno uporabo…menda i7 preveč požre vsega…

Kva pravš?

http://www.bbt.si/hp-elitebook.2546p

http://www.bbt.si/hp-elitebook.2541p

Kej tazga bi meu za multimedijo (čim manjši ekran)…za SSD disk se mi gre, ker je neprimerno hitrejši od klasike…
Eni pravjo da je i5 celo boljši od i7 za normalno uporabo…menda i7 preveč požre vsega…

Kva pravš?

http://www.bbt.si/hp-elitebook.2546p

http://www.bbt.si/hp-elitebook.2541p%5B/quote%5D

nista slaba samo spet, intel pa hp oba si lastita najbolj katastrofalne support strani z driverji. jst laufam že leta vse na amd procesorjih pa mu ne fali nič še support je super.

andro je še zmer andro, mal je odvisno od tega kakšno obleko androtu namenijo proizvajalci najbolj tekoče delajo tiste na nexusih, motorolah, lg-jih ker so najmanj obremenjene beri okrancljane da so vizualno všečne. a-319 ima pa za moje pojme mal prešvoh strojno opremo in se bolj splača pogledat serijo vibe.[/quote]

Ja, saj tudi mene malce moti, da ima ta Lenovo RAM le 512 MB…. a ker trenutno iščem nekaj cenejšega, si najbrž ne morem privoščiti 2 ali 4 gb rama za nizko ceno… :/[/quote]

za kolk dinarčkov pa iščeš?

Ja, saj tudi mene malce moti, da ima ta Lenovo RAM le 512 MB…. a ker trenutno iščem nekaj cenejšega, si najbrž ne morem privoščiti 2 ali 4 gb rama za nizko ceno… :/[/quote]

Za okoli 300-350€ dobiš OnePlus One, ta ima 2G rama.

Za okoli 300-350€ dobiš OnePlus One, ta ima 2G rama.[/quote]

pardon, mislil sem napisati da ima celo 3GB RAMA

350€ mi j eže preveč, iščem po možnosti tam nekje do 200€ ali celo manj…
Pa 3 GB ravno ne rabi imeti, po mojem je 1 ali 2 GB dovolj, glede na to, da imam zdaj 512 MB… 🙂

Potem je pa idealen Lenovo Vibe serije zate

Ta Lenovo mi je zdaj padel v oči, ker je tudi v prosti prodaji zelo poceni… sicer pa sta mi nekako v najožjem izboru že en čas Samsung Galaxy S4 mini (kjer pa imam zadržke ravno zaradi tega, ker mi sedanji Samsung toliko zamrzuje) in LG G2 mini… Ne vem, težko se je odločiti…

Mene pa bi zanimalo, če ima LENOVO A319 mogoče kje beležko, ker je ne najdem? In če je ni ali bi se jo dalo naložit, hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close