Najdi forum

Ali mogoče kdo ve, kje se da kupiti večjo količino barve za kartuše? Ali se Canonove kartuše lahko ponovno napolnijo ali je potrebno kupiti original?

hvala, jozi

Dajo se napolnit, v LJ je na Celovški pri obvoznici ena firma, imena pa žal ne vem.

Seveda se da napolnit sam se ne splača.Zdaj odvisno katere cenonove kartuše uporabljaš jaz imam printer cenon i560 pride barna krtuša cca 3.600 sit ponaredeek druga firma pa 1.500sit najraje pa uporabljam kar origina.lp

Meni se splača, saj za HP-jev tiskalnik serije DJ 710c bi dal za originalno kartušo črno okrog 9 tisočakov, barvno pa kar 12 ali mislim, da je še več. Občutno preveč, če tako pogledam…

Set za polnjenje kartuš pa me pride nekje okrog 6 tisočakov in z njim napolnim eno kartušo kar dvakrat ali celó trikrat (odvisnost od firme kako pakirajo črnila)! Se pravi 6 tisočakov za 3 (!) kartuše. Kvaliteta pa je pri tisku enaka kot originalna.

V najdi.si vtipkajte “polnjenje kartuš” pa izberite svojega najbolj primernega ponudnika. Bilo bi nesramno od mene, da točno določenemu podjetju delam reklamo in s tem druge spravljam v kot. 😉

Lep pozdrav in naj bo cenovno ugodno 😉

Vsem priporočam raje nakup kompatibilnih kartuš. Cena je primerljiva, ni umazanega dela in zasušenja. Najboljše do sedaj so pri E-kartuše, imam smolo in uporabljam kartuše HP652. Original je komaj za nekaj listov, kompatibilne so pa huda težava. Večinoma sem kupoval v printink, potem pa sem našel večje polnjenje na spletu. Do sedaj niti ene reklamacije, naredi pa veliko več kot originalne, skratka super. Še link: https://www.e-kartuse.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close